Стало відомо про чергову порцію ганьби з Росії. Тепер усі Сергії залишаться без роботи, і в усьому винні закон про пропаганду ЛГБТ. Також постраждали і люди з по батькові "Олександрович".

За даними Telegram-каналу Baza , під удар потрапив сервіс "Хедхантер".

Справа в тому, що закон про заборону пропаганди ЛГБТ у Росії призвів до несподіваних наслідків, адже тепер люди з ім'ям Сергій не можуть знайти роботу.

Один із громадян із таким ім'ям намагався опублікувати резюме, проте модератори сайту раптово відхилили його публікацію. Сергій довго не розумів, у чому проблема.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

На сайті йому вказали, що приводом для відмови у публікації резюме став мат у ПІБ, хоча жодних інших заборонених слів там не було. Коли заблокували ще одного Сергія, тоді все зрозуміло.

Представники ЛГБТ-спільнот
Представники ЛГБТ-спільнот

Адміністрація ресурсу заявила, що на сайті стався збій алгоритмів автомодерації, а під удар потрапили люди з ім'ям Сергій чи по-батькові Олександрович. Пізніше усі резюме розблокували.

Це ще один приклад того, до чого призводять безрозсудні дії російської влади. Вся причина в законі про заборону пропаганди ЛГБТ, яку було прийнято 24 листопада цього року. Документ забороняє "пропаганду нетрадиційних сексуальних відносин і (або) переваг" серед росіян різного віку. Штраф за це передбачається у розмірі 400 тисяч карбованців.

ЛГБТ-спільнота, фото: Getty Images
ЛГБТ-спільнота, фото: Getty Images

На початку грудня путін офіційно її підписав.

Нагадаємо, що путін просуватиметься далі вже наступного року: під загрозою сусідня держава

Раніше повідомлялося, що удари ЗСУ по Москві: Гіркін передбачив, коли приготуватися жителям Росії

Також названо озброєння, яке Україна може отримати після інтерв'ю Залужного: Захід почув посил