Рік у рік католики по всьому світу відзначають Різдво 25 грудня, і звичайно ж було очікувано, що незабаром ця традиція прийде і до нас.

У день Різдва всі люди щиро бажають один одному: тільки миру в сім'ї, мирного неба над головою, балансу в душі, достатку в домі, тепла в серці та любові до життя, і не важливе католицьке воно чи православне.

Нижче пропонуємо ознайомитися та вибрати для себе та близьких привітання у прозі.

Католицьке Різдво, beztabu.net
Католицьке Різдво, beztabu.net
Католицьке Різдво

Вітаю з католицьким Різдвом. Від щирого серця і світлої душі бажаю побільше всім радісних подій і постійного достатку в будинку, тільки щасливих випадків і неймовірних успіхів, сімейного блага і постійні зустрічі близьких і рідних за дружним сімейним столом, чудового вам настрою в цей день, і міцної віри в удачу .

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

****

Різдво для багатьох – сімейне свято. Ось і хочеться побажати в цей день завжди бути в родинному колі, разом ділити частування і за душевними бесідами згадувати всі ті приємні моменти, які довелося разом пережити протягом усього життя.

****

Дорогі колеги, ми хочемо побажати, щоб цього свята католицького Різдва у вашому будинку панувала тепла атмосфера, щоб день був наповнений позитивними емоціями та приємними подіями. Також хочемо побажати, щоб ваші діти завжди вас радували, щоб ви пишалися їх навіть найменшими досягненнями, а улюблені люди завжди могли постояти за вас і щиро любили. З Різдвом друзі!

****

Нехай це Різдво подарує кожному сотні радісних хвилин, якнайбільше добра і добрих звісток, теплих розмов з рідними та близькими, а так само несе в кожну оселю міцне здоров'я для кожного члена сім'ї. Нехай кожну мить у житті буде наповнено лише безмежним щастям та любов'ю!

****

У це Різдво бажаю посмішок, веселощів, багато гучного сміху, приємних і несподіваних зустрічей, а також душевного застілля в колі найближчих та рідних людей. Нехай це свято наповнить ваше життя неймовірними емоціями та зарядить позитивом на весь наступний рік.

****

Католицьке Різдво ще зовсім недавно не було частиною наших свят, але зараз ми раді привітати всіх хто і раніше його відзначав рік у рік, і тих для кого це свято нове. Нехай вам у всьому супроводжує удача і жодні перешкоди на шляху не будуть страшні, нехай друзі будуть вірними, а кохані люди чуйними та розуміючими. З Різдвом!

****

Нехай цього Різдвяного вечора ніхто не буде самотній, нехай сьогодні найближчі люди зберуться за одним столом і дуже галасливо і весело проведуть цей вечір, наповнивши своє життя позитивними емоціями на наступний рік.

****

Від щирого серця вітаю всіх з Католицьким Різдвом! Щиро бажаю, щоб зоря завжди яскраво світила на вашому життєвому шляху, щоб величезне щастя і неймовірна радість жили у вашій душі і в серці кожного. Хочеться, щоб усі найзаповітніші мрії збувалися, а бажання виконувалися, надії виправдовувалися, а любов гріла і давала крила. Будьте щасливі та живіть у світі!

****

****

Від щирого серця хочеться привітати всіх присутніх із цим довгоочікуваним святом Різдва, і побажати миру та тепла у ваших сім'ях, нехай завжди буде чути дитячий сміх, і всі рідні та близькі завжди будуть поряд і готові підтримати у скрутну хвилину, підставивши руку допомоги.

****

Вітаю з радісним святом католицького Різдва, бажаю миру в сім'ї, доброти в душі, достатку в домі, тепла у серці та любові до життя. Нехай усі мрії здійснюються, а бажання виконуються сповна! Безсумнівно свято Різдва кожен побажає відзначати зі своєю родиною, тож нехай всі якнайчастіше збираються за святковим столом.

****

Цього дня святковий хочу привітати всіх з великим святом Різдва, нехай усі мрії збуваються, настрій піднімається та веселиться навколо, народ відзначаючи свято те. Нехай ваші серця наповнюються любов'ю і ніколи в них не буде злості та підступності.

Нагадаємо, Миколи 6 грудня, Різдво 25 грудня, а Водохреща 6 січня: українці голосують за новий календар православних свят.