Стало відомо про чергове «геніальне» рішення путінської влади. Приготували документ, спрямований на те, щоб народ став жити ще гірше, а всі гроші йшли на війну.

Про це йдеться в новому офіційному документі, опублікованому за підписом голови Центробанку Росії Ельвіри Набіулліної.

Вона запропонувала уряду розробити деякі рекомендації щодо "обов'язкової конвертації банківських депозитів фізичних осіб у облігації оборонної позики".

Документ для росіян, фото: вільне джерело
Документ для росіян, фото: вільне джерело

Це звучить дуже голосно та незрозуміло, на це і розрахунок. Іншими словами, гроші, які звичайні громадяни поклали із гарантією до банку, тепер можуть вирушити на війну в Україну. Тобто відшкодовувати їх ніхто нікому не буде.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Саме цю реальність для вкладників і спробували приховати за хитрим формулюванням. Люди втрачатимуть свої гроші незалежно від того, підтримують вони дії путіна чи ні.

спалені в мікрохвильовці рублі, фото Instagram
спалені в мікрохвильовці рублі, фото Instagram

Найімовірніше вони і це пропустять повз себе. Росіяни вкотре демонструють, що навіть коли ця війна стосується безпосередньо їх самих, вони нічого не робитимуть.

Путін уже відібрав життя щонайменше 100 тисяч людей, а тепер ще взявся за їхні гроші.

І це враховуючи той факт, що більшість населення країни проживають на межі бідності, і накопичення в банках їх єдина можливість існувати. Вони мають шанс зняти гроші тільки зараз, адже потім буде надто пізно.

Бурятія. Фото: скриншот з відео
Бурятія. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, чому Пентагон постачає деяку зброю Україні секретно: ЗРК Patriot вже може охороняти наше небо

Раніше повідомлялося, що Китай планує відібрати Сибір і Далекий Схід у Росії, адже у путіна більше немає сил чинити опір

Також генсек ООН розповів, коли і чим на його думку закінчиться війна в Україні .