І так буде з кожним, доки вони не усвідомлюють своєї провини. Українець украв понад 25 тисяч доларів у російських таркоторговців, після чого передав їх на благодійність.

Про це повідомляє видання Forbes.

Йдеться про чоловіка з Києва на ім'я Алекс Холден, який уже багато років мешкає на території Сполучених Штатів Америки. Як і багато свідомих громадян закордоном він не забув про свою батьківщину, особливо в такий складний час, і почав усіляко допомагати боротися з росіянами.

Хакери Анонімус,  Фото: pixabay.com
Хакери Анонімус, Фото: pixabay.com

Покинув рідний Київ він ще підлітком у 1980-х роках, і виною тому стала Чорнобильська ядерна катастрофа. Там вони й освоїлися.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У результаті, через роки, коли Росія напала на його рідну країну, він зламав гаманець російської наркомережі Solaris і передав гроші до київської благодійної організації Життєлюб.

Хакери, фото: скріншот з відео
Хакери, фото: скріншот з відео

Як саме це вдалося зробити чоловік вирішив не розкривати, але більша частина інтернет-інфраструктури, на якій і працювало підприємство, він зміг взяти під свій контроль і готовий поділитися всією необхідною інформацією.

Він також показав виданню кілька скріншотів, які підтверджують цей факт, а пізніше співзасновник фонду Життєлюб Тіна Михайловська підтвердила отримання грошей.

Всі гроші попрямували на допомогу людям похилого віку, сім'ям, а також внутрішньо переміщеним особам, які постраждали від такої нечисті як Росія.

Гроші, банкомат. Фото: Знай.uа
Гроші, банкомат. Фото: Знай.uа

Нагадаємо, що українки роблять пластичні операції, щоб працювати на СБУ в тилу Росії.

Раніше повідомлялося, що Кремль на початку війни вірив у швидку перемогу: переконували США, що наслідків не буде

Також, у США висміяли спроби шляху взяти Київ, і передбачали результат війни з НАТО