Українські АЗС підвищили ціни практично на всі види палива. Скільки коштує бензин, дизельне паливо та скраплений газ, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Цінники на українських АЗС з кожним днем ​​дедалі менше радують водіїв. За рік вартість усіх видів палива суттєво зросла і тепер заправка автомобіля – це суттєва стаття видатків у бюджеті кожного водія.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, станом на 23 грудня середня відпускна ціна бензину А-95 преміум становить 53,08 гривні за літр, що на 41 копійку дорожче, ніж у попередній торговий день. Бензин А-95 подорожчав ще сильніше – на 42 копійки та продається в середньому по 52,26 гривні за один літр. Водночас бензин А-92 навпаки – подешевшав. Даний вид палива втратив у ціні 11 копійок та пропонується по 51,27 гривні.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Цінники на дизельне паливо також не тішать – у середньому 55,16 гривні за літр. Якщо порівнювати із попереднім днем, то вартість зросла на 13 копійок. Не стоять на місці ціни на скраплений газ. Цей вид палива за день піднявся в ціні на 1 копійку та в середньому пропонується по 29,45 гривні за один літр.

Раніше портал Знай повідомляв, чи бути дефіциту палива чи не бути? Експерт розставив усі крапки над "і".

Також наш портал інформував, як ажіотаж із генераторами вплине на вартість палива: чи буде дефіцит і в чому причина черг на АЗС.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, любиш ганяти - люби та пішки ходити: українських водіїв залишать без коліс за перевищення швидкості.