У ЗСУ розповіли, де і як розташовуватимуться американські ЗРК Patriot: відженуть тактичну авіацію окупантів подалі

ППО, фото: скріншот із відео
ППО, фото: скріншот із відео

ЗРК Patriot ще не встигли доїхати до України, проте у Збройних силах України вже розпланували те, як і де це застосовуватиметься. Плани грандіозні. Про це розповів речник командування Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі телемарафону. За його словами, системи протиповітряної оборони Patriot, які Сполучені Штати Америки на десятий місяць війни передали Україні, можна буде використовувати як на фронті, так і для захисту критичної інфраструктури. Усі рішення про те, де саме їх потрібно розміщувати, ухвалюватиме військове керівництво нашої країни.

"Дорослі дівчата" Маша Єфросиніна та Оля Полякова поміркували про зради між чоловіками та жінками: "Чи є різниця?"

Оля Полякова та Маша Єфросиніна. Фото: Instagram
Оля Полякова та Маша Єфросиніна. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Телеведуча Маша Єфросиніна та співачка Оля Полякова, які ведуть свій Youtube-канал, випустили нову серію "Дорослих дівчат", у якій поговорили, зокрема, про стосунки. Маша написала, що це останній випуск "Дорослих дівчат", у якому багато цікавого. З нарізки кадрів багато йшлося, знову ж таки, про стосунки, які у багатьох чи не у кожного полізли по швах після війни. Оля Полякова заявила, що в цьому питанні неможливо відійти від сексизму, тому що секс чоловіки та жінки сприймають по-різному.

Вже з 1 січня: в Україні зростуть тарифи на електроенергію, хто заплатить більше

Електроенергія Фото: скрін youtube
Електроенергія Фото: скрін youtube

Починаючи з 1 січня 2023 року, в Україні підвищуються тарифи на електроенергію. Рішення про поетапне підвищення тарифів на електроенергію ухвалила Національна комісія, яка здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКУ). Підвищення тарифів торкнеться лише непобутових споживачів. Прості українці платитимуть за електроенергію за нинішніми тарифами як мінімум до кінця військового стану, оскільки в країні діє ухвалений урядом мораторій.

Олена Кравець із "Квартал 95" зізналася, що робив іноді Зеленський: "Не хотілося, щоб йому не сподобалося"

Олена Кравець та Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Олена Кравець та Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

Олена Кравець у своєму інтерв'ю Каті Осадчій для передачі "Світське життя" відверто розповіла про переживання, пов'язані з цим вечором. Дружина Юра Горбунова зазначила, що вперше за 2 роки (на той момент) президентства у залі на концерті "95 Кварталу" був присутній Зеленський. На запитання Каті про те, чи не боялися вони щось переплутати, щось забути чи не сказати Олена відповіла чесно.

Напередодні свят в Україні почав дешевшати популярний овоч: цінники впали на одразу на 13%

Овочі. Фото: скрін youtube
Овочі. Фото: скрін youtube

На тлі помітного послаблення попиту та систематичного постачання з-за кордону в Україні знизилися ціни на цибулю. З початку тижня овоч втратив у ціні в середньому 13%. Українські фермери реалізовують цибулю по 20-25 гривень за один кілограм, залежно від її якості. При цьому її тиждень тому мінімальний цінник на овоч становив щонайменше 23 гривні за кіло. Таким чином цибуля подешевшала в середньому на 13%.