16 грудня 2021 року відбулася новорічна зйомка концерту "95 Кварталу", на якій був присутній і сам президент України Володимир Зеленський. Жарти екс-колег гаранта не оминули його. Кварталівці присвятили цьому окремий номер.

Олена Кравець у своєму інтерв'ю Каті Осадчій для передачі "Світське життя" відверто розповіла про переживання, пов'язані з цим вечором.

Дружина Юра Горбунова зазначила, що вперше за 2 роки (на той момент) президентства у залі на концерті "95 Кварталу" був присутній Зеленський.

"Звичайно хвилювалися... Не тому що прийшов президент, а тому, що давно не бачилися, не хотілося, щоб йому не сподобалося..."

На запитання Каті про те, чи не боялися вони щось переплутати, щось забути чи не сказати Олена відповіла чесно: "Дивись, з ним таке теж відбувалося. Тексти забували, плутали, чистий аркуш... Так теж було"

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Володимир Зеленський на сцені Вечірнього Кварталу
Володимир Зеленський на сцені Вечірнього Кварталу

Осадча не могла не спитати і про образи, які могли виникнути через те, що Монатику та Потапу дали звання Заслуженого артиста України, а учасникам "Квартал 95" немає.

"Давай так, щоб чесно відповісти ... Що дає звання? Це визнання ... Але я навіть про це не думала, тому що не уявляю, як зміниться моє життя після такого", - розставила всі точки Олена.

Нагадаємо, що зірка "Квартал 95" Олена Кравець накопичила питання до Бога: "З гумором все гаразд?".

Раніше ми повідомляли, що Олена Кравець із "Квартал 95" зізналася, чи каже Зеленський, коли скінчиться війна: "Може, цього не станеться".