Телеведуча Маша Єфросиніна та співачка Оля Полякова, які ведуть свій Youtube-канал, випустили нову серію "Дорослих дівчат", у якій поговорили, зокрема, про стосунки.

Про новий випуск стало відомо зі сторінки Instgaram Маші Єфросиніної. Маша написала, що це останній випуск "Дорослих дівчат", у якому багато цікавого. З нарізки кадрів багато йшлося, знову ж таки, про стосунки, які у багатьох чи не у кожного полізли по швах після війни.

Маша Єфросиніна. Фото: Instagram
Маша Єфросиніна. Фото: Instagram

Оля Полякова заявила, що в цьому питанні неможливо відійти від сексизму, тому що секс чоловіки та жінки сприймають по-різному. Жінки не можуть просто піти просто "перепихнутися" стряхнути спідничку та піти далі.

Ну не можемо ми так. Ми вже якщо це зробили, то все "ми вже дітей похрестили". Ми так "заточені", на розмноження, нам після сексу нести за це відповідальність. А він шо, він це зробив і пішов далі, шукати іншу, чи щось інше. Тому моя точка зору, що є різниця. - заявила Полякова.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Оля Полякова. Фото: Instagram
Оля Полякова. Фото: Instagram

Маша Єфросиніна сказала свою точку зору:

Я мушу визнати, що зараз все по-іншому. Зараз чоловіки, які залишилися самі в Україні, вони втратили бізнес, родини, та почуваються "нє у дєл", то коли з'являється молода красива, крихка жінка, то вони залучаються і фізично і емоційно теж. І саме на цих емоційних тригерах чоловіки йдуть з родини.

Полякова зазначила, що жінки , які виїхали за кордон також знаходять для себе інших чоловіків з іншою ментальністю та відкривають для себе "інший світ".

Нагадаємо, ми писали, що Маша Єфросиніна розповіла, що усвідомила в "ізоляції" від усього світу.

Як повідомляв "Знай.ua" Оля Полякова запалила з фанатками Артема Пивоварова і не стрималася під сценою.

Також "Знай.ua" інформував, Оля Полякова обурилася передноворічним турботам, які не кожен винесе.