Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2 мільйони людей.

Маша Єфросиніна повернулася до аудиторії після 4-денного блокування. А все тому, що вона не мовчить про війну та називає речі своїми іменами, проте "цензурній" Meta це не подобається.

Маша Єфросиніна, скріншот з відео
Маша Єфросиніна, скріншот з відео

Ведучу накрила істерика через це, хоча навіть міністр цифрової трансформації Михайло Федоров попереджав її бути обережнішими у висловлюваннях. У результаті до нього вона звернулася за допомогою.

"Добре, думаю, скористаюся тим, що брала інтерв‘ю у @michael.fedorov і попрошу його мені допомогти з розблокуванням. Потім згадала те інтерв‘ю, де Михайло ну дуже мене застерігав від порушення правил спільноти Мета, і радив знаходити більш креативні методи, щоб бажати ворогу самі знаєте чого. Застидалася, написала його помічниці) Взяли в роботу. Кажуть, чекай", - поділилася Єфросиніна.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Ці 4 дні пройшли для Маші не дарма. Наприклад, вона згадала, як довго тягнеться час без навчання, почала читати книги, навіть навчила сина грати в доміно і зробила багато іншого. За цей період також відбулася поїздка до Кракова.

"Ніхто не почав мене шукати із собаками. Всім однаково. У всіх своє життя. І треба сказати, супер нахрін непросте життя. Тому мені чергове нагадування, що всі наші страхи, проблеми та фантазії - це робота суто нашої психіки", - заявила ведуча.

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна задумалася про фізичну підготовку, щоб дати відсіч кривдникам: "Дати по пиці"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова та Маша Єфросиніна розкричалися на всю кухню: "Вдарила гримера, накричала на оператора"

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна запізнилася на потяг, купила "фантомний" квиток і заглухла в пробці - це лише початок: "Ось така х*йня, малята..."