Відома українська співачка Оля Полякова показала, як повеселилася на виступі Артема Пивоварова. Відповідним роликом вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Полякова регулярно виступає, зокрема, на благодійних концертах, але іноді в неї буває бажання й самій відчути себе фанаткою та повеселиться під сценою.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

Так Оля Полякова показала, як повеселилася на концерті Артема Пивоварова. Зірка підійшла під сценою до виконавця і почала весело підтанцьовувати і в такт з іншими глядачами. Все дійство Пивоваров зняв телефоном, який йому передала Полякова.

"Абсолютно геніальний, запальний, дуже чесний з своїми прихильниками й дуже голосистий!!! Кращий !!! @pivovarovmusic Люблю і бажаю стадіонів і прихильності мільйонів фанів, та мільйонів доларів))) ти їх заслуговуєш! Люблю з тобою волати ! Якби до тебе приєднати електростанцію, темрява Україні була б не страшна!", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Полякова така ж енергійна. Вони однакові в емоціях", "Ви два генератори", "Ви супер енергія!!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Полякова обурилася передноворічним турботам, які не кожен винесе: "Не дуже позначається на психіці".

Також наш портал інформував, Оля Полякова вперше розповіла, як брехнею мало не угробила дочка Машу: "У неї не було цього діагнозу".

Крім того, ми писали, Катя Осадча нагадала, як уміє покуражитися і в той же час старанно працювати: "Творчі натури".