Українці в умовах повномасштабної війни живуть уже понад 300 днів із 24 лютого 2022 року.

Останні місяці – особливо складно, бо окупанти почали масово обстрілювати критичну інфраструктуру, залишивши нас без світла, води, тепла та зв'язку… хоч і тимчасово. Ми продовжуємо жити при віялових відключеннях електроенергії. Комусь відключають на дві години, комусь на чотири – за графіком, а для когось – графіки не працюють.

Магазин без світла, скріншот: YouTube
Магазин без світла, скріншот: YouTube

Українцям доводиться нелегко... багато хто просто втрачає можливість попрацювати. Також неможливо підзарядити пристрої. Зараз ми розповімо, що іноді можна підключити роутер до павербанку, щоб залишатися на зв'язку. Перед усіма маніпуляціями потрібно дізнатися у провайдера - чи підключені кабелі до будь-якої безперебійної мережі (до акумуляторів тощо).

Потім – з'ясувати, скільки вольт потрібно для того, щоб роутер працював нормально – більшість із них працюють від 9 до 12 Вт. Для початку слід взяти спеціальний кабель (розмір 5,5 мм), який матиме тригери на вимірювання напруги зарядного пристрою. Це допоможе павербанку працювати з роутером. Далі потрібні, звичайно, павербанк, ноутбук.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Кабель вставляється у роутер, інший кінець – у павербанк. Готово.

Українці без світла, скріншот: YouTube
Українці без світла, скріншот: YouTube

Є ще один спосіб, потрібні - оптичний термінал, два USB-проводи з DC-виходом, два павербанки. Один із них потрібно підключити до оптичного терміналу, інший – до Wi-Fi роутера. Павербанки слід підключити до пристроїв за допомогою дротів (розмір 5,5 x 2,1 мм). У такому разі робота Wi-Fi збережеться протягом п'яти годин.

Нагадаємо, українцям нагадали про штрафи, передбачені за ДТП - відповідальність несе кожен

Як повідомляв "Знай.ua", хочете цвіль і проблеми з диханням? У цих місцях ніколи не сушіть речі, якщо за вікном мінус

Знай.ua писав, на новий рік особливо "затятим" святителям готують штрафи: за яке порушення потрібно буде викласти 1000 грн