Український кандидат медичних наук, лікар вищої категорії та дитячий лікар, який веде програму "Школа доктора Комаровського", поділився черговою важливою інформацією для батьків.

Хоча її можна використовувати як дорослим, так і малечі. Це стосується того, як визначити, що нас чекає в "майбутньому", якщо ми відчули, що почало хворіти на горло.

Євген Комаровський. Фото: Instagram
Євген Комаровський. Фото: Instagram

Євген Комаровський називає цей чудовий метод "правилом першої чашки".

"Ви прокинулися вранці і у вас болить горло. Або дитина скаржиться на біль у горлі. Ви п'єте чашку тепленького чаю, тепленького молока, будь-якого напою. Якщо після випитої першої чашки біль у горлі менше - це швидше всього, вірусна інфекція. Якщо після випитої першої чашки менше хворіти не стало - давайте до лікаря. Це може бути ангіна", - каже доктор Комаровський у відео.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Доктор Комаровський, скріншот з відео
Доктор Комаровський, скріншот з відео

"Я хворію і у мене болить горло, тим часом TikTok, який знає, що мені потрібно", "Нарешті ви повернулися до своєї справи", "Моє правило коли болить горло... випити чашку крижаної води... краще за всіх льодяників", - пишуть користувачі у коментарях.

@doctor.komarovskiy

#докторкомаровський #комаровський #советыврача #здоровье #медицина #больвгорле #стрептококк #ангина

♬ оригінальний звук - Доктор Комаровский

Нагадаємо, Комаровський застеріг про небезпечну інфекцію, червоні прапорці, після яких треба бігти до лікаря: "Стара нова небезпека"

Як повідомляв "Знай.uа", доктор Комаровський попередив українців про спалах грипу в осінньо-зимовий період: "прилетить" з Австралії.

Знай.uа писав, доктор Комаровський підказав батькам, чому дітей не можна змушувати їсти: "А як зупинити?"