У мережі порадили тримати один овоч на столі щодня та вживати його для балансу вітамінів та гармонії здоров'я.

Для того, щоб завжди бути на плаву, часто не хворіти та мати чудове самопочуття, слід не уникати тих продуктів, якими багато наша українська природа. Завдяки вживанню певних овочів, можна підтримувати свій організм у чудовому стані.

Морква, скріншот з відео
Морква, скріншот з відео

Одним з таких диво-овочів є морква. Звичайна руда морквинка містить надзвичайно багато корисних мікроелементів та вітамінів. Зазвичай моркву пов'язують зі здоров'ям очей, адже в ній багато вітаміну А. Морква зміцнює сітківку ока, вберігає від "курячої сліпоти" і пересихання рогівки. Усього дві морквини на день – і у вас здорові очі, - так радять офтальмологи.

Зуби
Зуби

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Але мало хто знає, що морква корисна для зубів та порожнини рота, оскільки вона зіскаблює наліт та частинки їжі, як зубна щітка. Мінерали, що містяться в моркві, вбивають шкідливі мікроби в порожнині рота і запобігають карієсу.

Цікаво й те, що морква містить кальцій, який має життєво важливе значення для зростання та розвитку кісток у дітей та жінок.

Нагадаємо, ми писали, що 6 способів нагріти воду без світла та газу: корисні поради на випадок блекауту.

Як повідомляв "Знай.ua" в Україні не будуть масово перевіряти переселенців, але нюанси є: у яких випадках ВПО можуть позбавити виплат.

Також "Знай.ua" інформував, ціни на газ для населення підвищать: що побачать українці у квитанціях за комуналку вже скоро.