Якось ми розповідали, що Ліз Трасс, яка невеликий період часу була на посаді Прем'єр-міністра Великобританії, відмовилася від прикрас, які подарували їй від імені Першої леді, дружини президента Володимира Зеленського Олени.

Наразі жінка згадала про зустріч із кореспондентом міжнародної, лондонської газети Financial Times. Вона додала, що це сталося через три дні після звільнення Херсона. Олена, звичайно ж, як і всі українці, раділа цьому... проте стримувалася, бо знала, що буде знайдено після окупантів.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

"Скільки болю доведеться побачити. Цей біль у новинах з України може втомлювати. Але, на жаль, ми не можемо відключити новини, адже тепер війна – наше життя. Моє найбільше побоювання – щоб люди за кордоном не звикали до того, що відбувається в Україні. Тому я не втомлюватимусь розповідати про це журналістам, на офіційних прийомах, щодня спілкуючись з колегами з-за кордону", - пише Олена Зеленська в публікації.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Все вірно. Ми повинні кричати звідусіль. Ніхто не повинен про це забути", "Кожен вибирає своє життя, той, хто українець, серцем завжди буде в Україні і повернеться", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, екс-прем'єр Великобританії відмовилася від подарунку дружини Зеленського Олени .

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Президента Зеленського Олена хоче, щоб українці взялися за розум: "Звідки тягнеться коріння"

Знай.uа писав, Перша леді Олена Зеленська нагадала, чого хоче росія: "Втома від війни?"