Вже за кілька днів українці відсвяткують Новий 2023 рік... в умовах повномасштабної війни та, можливо, без світла, якщо росіяни знову зроблять масову ракетну атаку по нашій країні.

Тим не менш, ми все ж таки спробуємо відзначити цей день, щоб зруйнувати плани Росії, яка намагається відібрати у нас радість та приємні моменти з життя.

Бажання на Новий рік, фото: Знай.ua
Бажання на Новий рік, фото: Знай.ua

Зараз ми розберемо які потрібно вибрати подарунки, щоб задобрити Чорного Водяного Кролика (Кота). Перше, про що варто розповісти, це те, чого дарувати не варто . Вибрати подарунок для коханої людини, колеги чи члена сім'ї – завдання не з легких. А ще доведеться задуматися, що якісь із раніше заготовлених варіантів можуть не підійти.

Символ Нового Року не дуже любить різкі запахи, тому відразу під заборону потрапляють всілякі парфуми, аромопалочки. Або потрібно вибрати нейтральні аромати.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також потрібно забути про все, що пов'язано з водними процедурами - гелі, шампуні, бальзами, капці, рушники та банне приладдя. Більше того, дарувати капці – погана прикмета. Також у заборонених речах є дзеркала, годинники та прикраси з різних металів. Що стосується дзеркал все ж таки є можливість... якщо в них першими дивитимуться саме господарі.

Новий рік у Києві 2023, Головна ялинка країни, фото: Знай.ua
Новий рік у Києві 2023, Головна ялинка країни, фото: Знай.ua

Тепер розберемося, що можна дарувати. Кролик прив'язаний до сімейних цінностей, затишку. Тому нескладно здогадатися, що чудовим подарунком може стати альбом для сімейних фотографій, подушки, пледи, фоторамки. Також можна зробити щось своїми руками, що обов'язково викличе позитивні емоції у тих, кому ви це щось піднесете. Але варто враховувати екологічну та натуральну складову. Кролику точно не сподобається, якщо ви скористаєтеся натуральною шкірою або хутром.

Серед інших варіантів спостерігаються келихи, кухонне начиння (крім ножів), одяг (з огляду на водні відтінки та кольори року), картини та щось пов'язане з подорожами.

Нагадаємо, одягніть жовті труси і не підмітайте: прикмети на Новий рік, які подарують щастя у 2023 році.

Як повідомляв "Знай.uа", новорічна ялинка не обсипатиметься до Старого Нового року: як зробити так, щоб хвойна красуня простояла довше

Знай.ua писав, скільки українці витратять на новорічний стіл-2023 - "золоте" олів'є та трохи фруктів