Повномасштабна війна в Україні триває вже понад 10 місяців, але українці продовжують демонструвати силу та прагнуть перемоги над російським злом. Громадяни роблять все для того, щоби прискорити цей момент.

Про це свідчать дані соціологічного дослідження, проведеного компанією Active Group за допомогою онлайн-панелі SunFlower Sociology, проведеного 7-14 грудня 2022 року.

Як виявилося, на сьогоднішній день понад 90% опитаних громадян підтримують наших волонтерів, що дуже добрий результат через 10 місяців кровопролитної боротьби. Хоч люди й сильно втомилися, вони не здаються.

Соцопитування, фото: скріншот із відео
Соцопитування, фото: скріншот із відео

59,9% респондентів продовжують підтримувати наших захисників фінансово і ці кошти у 56,5% випадках йдуть на пряму Збройним силам України. Саме завдяки їм ми все ще маємо можливість жити у вільній країні.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Відповідаючи на запитання "Чи підтримували ви волонтерів?", 35% респондентів відповіли, "так багато", ще 54,1% - що підтримували, але не багато. 10,9% опитаних не підтримували волонтерів.

59,9 опитаних допомагали у фінансовому плані, 19,8% надавали якісь власні ресурси, а ще 20,2% допомагали руками.

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

Це дуже добрий результат, і допомагатимуть наші люди стільки, скільки ще знадобиться часу, навіть якщо доведеться віддати останнє.

Найбільше на підтримку ВПО та інших постраждалих від війни громадян донатили 6,1%. Не мають наміру допомагати приблизно 3,7% опитаних, а ще з відповіддю не визначилися 8,2% людей.

Гроші. Фото: скріншот youtube
Гроші. Фото: скріншот youtube

Нагадаємо, що Covid знову набирає обертів: мільйони хворих, лікарі виснажені, Шанхай готується до трагедії

Раніше повідомлялося, що в самому Британії вигадали коктейль на честь Володимира Зеленського: настільки міцно, що одного вистачить на весь вечір

Також, 5 важливих уроків для світу: російська агресія в Україні відкрила світові очі на погрози