У мережі блогери демонструють, як згуртовує українців обстріли росіян, топові блогери всього за декілька годин зібрали суму у 116 млн грн.

Імовірно путін та його недонарод очікує, що українці злякаються та почнуть панікувати через обстріли критичної інфраструктури, та українці лише згуртовуються, донатять на ЗСУ, та перетворюють свою ненависть та лють на силу проти окупантів. Про те, як реагують українці в Twitter розмістили скріни, як один з топових блогерів Сергій Стерненко, зібрав велику кількість коштів, після оголошення збору.

"Коли русня каже: "українці злякаються і почнуть домовлятися з нами після такого обстрілу! Українці ще більше і згуртованіше донатять"

На скринах - те, з якою швидкістю закривали збір Стерненко та Притула.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Сергій Стерненко у своєму блозі написав, що пишається українцями. Після атак русні, кількість донатів зросло і вдалося зібрати вже 116 млн грн.

Ну а тепер публічно та офіційно. Анонсований збір — це наш спільний із Сергієм Притулою збір на дрони-камікадзе RAM II UAV. - повідомив про збір Сергій.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

У мене на монобанці 32 мільйони. У Притули на монобанці 84 мільйони. Загалом 116 мільйонів гривень за усього лиш кілька годин. Ви неймовірно круті - написав блогер.

Співзасновник Монобанку Олег Гороховський повідомив про великі DDoS атаки на посилання на збори для ЗСУ Лачена, Стернеко, Притули.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що пропагандисти відправили Володимира Зеленського до бункеру під Львовом, а гарант зняв відео на Банковій.

Як повідомляв "Знай.ua" експерт Олександр Коваленко негайно вимагає від Заходу далекобійних ракет ATACMS.

Також "Знай.ua" інформував, що диктатори об'єдналися: Лукашенко та путін збираються розгорнути спільне угруповання військ.