Повномасштабна фаза війни проти росії триває вже більше 300 днів... з того моменту путінська армія окупувала частину нашої країни, а воїни ЗСУ - її успішно звільняють, досі.

Наші хлопці зробили "хорошими" щонайменше 103 тисячі росіян. При тому, що їх таких може бути значно більше. Більше того, іноді воїнам ЗСУ навіть робити нічого не потрібно... періодично представники нації противника можуть піти на самознищення з найнесподіваніших причин. Наприклад, нещодавно, в одному з міст під назвою Залізногірськ, 47-річний мужик намагався вбити свою дружину - через гірлянду.

гірлянда / фото: Pixabay
гірлянда / фото: Pixabay

"Щодо 47-річного жителя Залізногірська порушено кримінальну справу. Чоловіка підозрюють у загрозі вбивством або заподіянні тяжкої шкоди здоров'ю. Йому не сподобалося, що дружина прикрасила квартиру гірляндою, що горить тільки одним кольором. улюблену", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що робив він це у стані алкогольного сп'яніння, хоча у росії – це ознака стабільності. Цілий день він "синячив", заснув, а його дружина захотіла прикрасити квартиру, але як вона це зробила – йому не сподобалося.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

Стабільна "рососія", скріншот: ЗМІ
Стабільна "рососія", скріншот: ЗМІ

Нагадаємо, мешканець Росії запропонував поміняти герб на швабру та граблі, але путінським рабам це не сподобалося: "Смерть окупантам, свободу народам"

Як повідомляв "Знай.uа", в Україні ліквідували головного героя російського фільму "Ванька": грав там розвідника "TikTok військ" і поїхав добровільно воювати

Знай.ua писав, росіяни скаржаться на дорожнечу: можуть купити тільки дешеві китайські авто за ціною Mersedes