Ще одна група чоловіків може їхати за кордон: кому пощастить провідати дружину

Чоловікам в Україні, які "заброньовані" від мобілізації, можуть дозволити виїжджати за кордон. Наразі в Україні йде війна і впроваджено воєнний час, тому всі чоловіки не можуть залишити країну. Але в уряді розробляють процедуру, яка дозволить певним групам чоловіків виїздити за кордон. Про це розповіла міністерка економіки Юлія Свириденко.

Перевірка документів на кордоні, фото із вільних джерел
Перевірка документів на кордоні, фото із вільних джерел

Кого з українців змусять повернути субсидію: у ПФУ назвали конкретні категорії

Українцям повідомили, кому з них можуть відмовити в оформленні та навіть змусити повернути субсидію. Як повідомляє Пенсійний фонд України, громадяни України, які отримують субсидію на оплату житлово-комунальних послуг, зобов'язані протягом 30 календарних днів з моменту виникнення певних обставин, що впливають на призначення допомоги, проінформувати про це Пенсійний фонд.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Субсидії, скріншот: YouTube
Субсидії, скріншот: YouTube

2 мільйони мобіків путін хоче кинути в Україну: чи зіграють вирішальну роль

Стало відомо про те, чи зможуть допомогти путіну близько 2 мільйонів мобілізованих росіян здобути перемогу, чи "друга армія у світі" навіть із такою кількістю бійців продовжить бігати від ЗСУ. Про це заявив військовий експерт Михайло Самусь.

російські окупанти, скріншот: YouTube
російські окупанти, скріншот: YouTube

Заощадити на теплі у 2023 році реально: декілька дієвих методів скоротити суму в платіжці

Чимало українців втратили частину доходів, і продовжують шукати способи, аби економити через ситуацію в країні. Щоб платити менше, слід дотримуватися кількох правил. Основні правила для економії та збереження тепла розповіли у державному агентстві з питань енергоефективності.

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Провести платежі за відсутності інтернету: ПриватБанк розповів, як зробити майже неможливе

Користувачі "Приват24 для бізнесу" можуть підготувати платежі навіть за відсутності інтернету. Через перебої з електроенергією багато процесів, пов'язаних з платежами переносяться. Для того, щоб бізнес не страждав за відсутності електроенергії та інтернету, ПриватБанк розробив методику, за якою можна проводити платежі. Про це повідомляє пресслужба фінустанови.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube