Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв розповів, чого очікувати від росії у 2023 році. Передбаченням він поділився в ефірі телеканалу "Ми-Україна".

Макс Гордєєв заявив, що російські окупанти не вгамуються і з нового року продовжать тероризувати українців масованими ракетними атаками, зокрема по енергосистемі країни. Він додав, що відбуватиметься це буде до літа.

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/
Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

Гатити буде і буде досить сильно. Бачите, карта "Вежі" випадає, тобто вони намагатимуться. В них план робити це до літа. З нового року будуть ще серйозні прильоти і до літа ці шість місяців, про які я говорив. Прильоти будуть і будуть гатити, і до літа будуть це робити Макс Гордєєв

Макс Гордєєв, instagram.com/maxgord
Макс Гордєєв, instagram.com/maxgord

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Вже влітку, за словами Макса Гордєєва, станеться щось значуще, і це піде на руку українським захисникам.

Влітку відбудеться якась дуже така серйозна ситуація. До нас повертається сонце і ми стаємо втричі, вдесятеро сильнішими Макс Гордєєв

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, екстрасенс Макс Гордєєв попередив українців про небезпеку новорічної ночі: "Ворог не спить".

Також наш портал інформував, замах на життя сім'ї Зеленських та ракетні обстріли: відомий екстрасенс Гордєєв зробив важливе попередження.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ракетні обстріли на свята та звільнення територій: тарологиня Людмила Хомутовська зробила прогноз на новорічний сезон.