22 липня 2023 року настає перша та єдина ретроградна Венера у 2023 році. Продовжиться це астрологічне явище до 3 вересня 2023 року.

Найкраще в період ретроградної Венери почуватимуться вогняні знаки — Овен і Стрілець. Ви помітите красу навколо себе, це призведе до нової порції натхнення та спокою. Про це пише портал astrofame.

Гороскоп. Фото: кадр з Youtube
Гороскоп. Фото: кадр з Youtube

Найскладніший час настане для Тельців та Терезів у період ретроградної Венери. Ви почуватиметеся так, ніби колишні обступили вас і стиснули з усіх боків.

Овен

Варто чекати на веселощі в період ретроградної Венери. Планета діятиме у вашому п'ятому будинку, який відповідає за гру, творчість, романтику. Займися творчістю, запишись у художній клас, чи на гончарство.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Телець

Імовірні проблеми з сім'єю, сусідами чи партнером обговорюватимуться. Ти можеш стати трохи приставучую, якщо партнер не приділяє достатньо уваги. Ти також будеш жадати усамітнення і більшої кількості вільного часу, тому не забудь запланувати деякий час для себе, особливо в молодика та повного місяця.

Знаки зодіаку, гороскоп, фото: Pinterest
Знаки зодіаку, гороскоп, фото: Pinterest

Близнюки

Ретроградний рух Венери принесе інформаційну перевантаженість. Навіть для тебе, активні та балакучі Близнюки. Щоб уникнути параної та незручності, нервозності, тривожності, спробуй запланувати відпочинок від соціальних мереж.

Рак

Фінансове становище та електронні таблиці бюджетування – це те, що має стати твоїм найкращим другом у період ретроградної Венери. Спостереження за станом твого гаманця - це дуже важливо, тому що ти можеш відчути жахливу спрагу витрачати купу грошей на їжу, харчування поза домом, імпульсні покупки.

Лев

Любов до себе – це дуже важливо. І в період ретроградної Венери ти отримаєш величезний урок щодо цього. Побалуй себе, почитай позитивні мантри чи зміни свій зовнішній вигляд. Маски для волосся, ванни - все це тобі сподобається.

Діва

Подумай про минуле: про задоволення, гроші, стосунки, які були в тебе в минулому. Що спрацювало? А що ні? Час перечитати старі щоденники, переглянути стару поведінку. Десь криється істина.

Терези

Чи знаєш ти, хто твої справжні друзі? Ретроградна Венера допоможе дізнатися, хто вони такі, розкриє істини про твоїх близьких і тих, кого ти вважаєш близькими. Ти зрозумієш, хто тебе любить, а хто просто прикидається.

Скорпіон

Яким є твоє визначення успіху? Чи переслідуєш ти свої цілі, чи намагаєшся дотримуватися визначень успіху з боку суспільства? Ця ретроградна Венера уповільнить твою продуктивність, щоб звільнити місце відповіді це питання.

Стрілець

Ти дуже тверда у своїй філософії та поглядах на життя. Ретроградна Венера може зруйнувати твою твердість, виставивши бар'єри між тобою та найдорожчими, бажаними мріями. Чи не переставай мислити масштабно, твій легендарний оптимізм допоможе.

Козеріг

Настав час заглибитися у свою пам'ять і в себе. Якщо у тебе є неопрацьовані травми та незакриті гештальти, варто вирушити до психолога та дослідити біль. Велика трансформація вже близько.

Водолій

Відносини не є головною темою. Люди, які тебе покинуть, насправді були не такими важливими, ваші стосунки віджили себе. Якщо ти справді комусь віддана, поговори.

Риби

Ретроградна Венера очистить твої розум та дух. Що б не заважало тобі розвиватися та покращувати себе, воно має зникнути.

Нагадаємо, ми писали, що як зустрінуть Новий 2023 всі знаки Зодіаку: тарологиня Аліна Белич попереджає Овнів, Дів і Риб про неминуче.

Як повідомляв "Знай.ua" кому пощастить, а на кого чекає розчарування з 1 по 7 січня 2023 року за знаками Зодіаку: Тільці "полетять", а Риби розплачуться

Також "Знай.ua" інформував, киньте ключі перед вхідними дверима, щоб за 3 тижні змінилося все життя: удача притягне потрібні події