Наступний ракетний удар росії може бути більш масованим: спікер Повітряних сил ЗСУ

29 грудня ворог випустив для атаки на Україну 13 літаків, які мають по вісім підвісок. Наступний ракетний удар Росії може бути більш масованим, ніж сьогодні, заявив спікер Повітряних сил ЗСУ Ігнат. Ігнат уточнив, що для, щоб поставити до строю велику кількість літаків, які нещодавно були в них на виставці, такі, як СУ-55 чи СУ-57, потрібно багато часу. СУ-35, які в росіян є сьогодні, це літаки, які вони випускають серійно.

Наслідки ракетного удару, скріншот: YouTube
Наслідки ракетного удару, скріншот: YouTube

В Україні хочуть запровадити податок на зняття готівки: ймовірний розмір та мета

Українців попередили про додатковий податок за зняття готівки у банкоматах, який передбачається в оновленій концепції податкової реформи в 2023 році. Таким чином, уряд хоче боротися з тіньовою економікою та схемами, завдяки яким деякі ухиляються від оподаткування.

Банкомат, фото Знай.ua
Банкомат, фото Знай.ua

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

2023 рік буде вкрай успішним для ЗСУ, і вже названо ключові цілі захисників: окупантів на наших землях не залишиться

Стало відомо про те, які події на фронті можуть стати ключовими вже наступного року. Збройні сили України не мають наміру зупинятися, і росіяни будуть змушені тікати. Таку думку 24 каналу висловив полковник запасу ЗСУ, військовий експерт та льотчик-інструктор Роман Світан.

Воїн ЗСУ, фото: Instagram
Воїн ЗСУ, фото: Instagram

Мобілізація в Україні: чому військові можуть звільнитися, і хто в черзі на повторний призов

В Україні діє на законодавчій основі військовий стан, також у країні продовжується загальна мобілізація, поки що до 19 лютого. Згідно із законом, військовослужбовці мають право на звільнення зі служби. Українцям пояснили, які для таких дій є підстави, а також кого можуть призвати повторно.

Мобілізація в Україні, фото 5.ua
Мобілізація в Україні, фото 5.ua

Як загадати бажання на Новий рік так, щоб воно точно збулося: 5 надійних способів

У новорічну ніч хочеться вірити у диво, тому люди звикли загадувати бажання, коли годинник проб'є опівніч. То ж спробуйте ці магічні способи загадати бажання, яке має здійснитися у 2023-му.

Святкування Нового року, скріншот з відео
Святкування Нового року, скріншот з відео

Помер легендарний бразильський футболіст Пеле: рак не дав жодного шансу

Стало відомо, що легендарний бразильський футболіст Пеле помер у віці 82 років. Ще зовсім недавно... 28 грудня і до цього весь світ спостерігав за тим, як згасає ця прекрасна людина та футболіст, який подарував море дивовижних моментів. Колишній нападник "Сантоса" отримував паліативну допомогу в одній із лікарень Сан-Паулу в той час, як рак у його тілі прогресував, що призвело до ниркової та серцевої дисфункції.

Пеле у лікарні, фото: Пеле/Instagram
Пеле у лікарні, фото: Пеле/Instagram