Новий рік – найсвітліше свято у році. Люди загадують бажання і чекають справжніх чудес цього року .

Однак звичайні вчинки у святкові дні можуть обіцяти неприємності на весь рік. Дізнайтесь, чого категорично не можна робити 1 січня.

З 31 грудня по 19 січня категорично не можна брати щось у борг. Це стосується не лише грошей, а й речей. А якщо ні, то потреба буде переслідувати вас весь рік.

Новий рік не можна зустрічати з порожніми кишенями. Тобто в гаманці має бути хоча б невелика сума першого дня року, щоб не мати порожні кишені весь 2019 рік.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Перший день року має свої табу, які фахівці радять не порушувати в жодному разі. 1 січня потрібно провести спокійно та розмірено, бажано у сімейному колі.

Отже, категорично забороняється виносити сміття, забиратися і особливо підмітати. Це обіцяє збитки та втрати. Також не варто цього дня обтяжувати себе важкою та брудною роботою, бо оратимете весь рік.

1 січня не можна сваритися та кричати один на одного. Інакше весь рік так і пройде у сварках.

На 1 січня люди традиційно ворожили. При цьому собі передбачати долю не рекомендується.

Той, хто в цей день проїде на коні задом-наперед навколо дерева, що розходиться з одного кореня на два стовбури, той не обдурить чоловіком чи дружиною (маю на увазі зраду).

Той, хто 1 січня прокинеться першим, вийде за двері своєї кімнати і, постукавши в неї, розбудить решту членів сім'ї, той пануватиме у своїй родині протягом року.

Нагадаємо, що взимку в столиці очікується обвал цін на оренду житла: причина і про які умови просять кияни.

Раніше ми повідомляли, що киньте ключі перед вхідними дверима, щоб за 3 тижні змінилося все життя: успіх притягне необхідні події.