Повномасштабна фаза війни проти Росії триває вже більше 300 днів... з того моменту путінська армія окупувала частину нашої країни, а воїни ЗСУ - її успішно звільняють, досі.

Найскладніша ситуація, як і завжди, знаходиться у Донецькій та Луганській областях. Мільйони людей виїхали зі своїх будинків хто кудись... частина українців до Європи, інша частина у безпечні регіони нашої країни. Інші знайшли можливість і перетнули океан у пошуках кращого життя. Там інакше відчувається збройне зіткнення між двома країнами. Це вкотре доводить екс-невістка третього президента України Віктора Ющенка Єлизавета.

Єлизавета Ющенко, скріншот: Youtube
Єлизавета Ющенко, скріншот: Youtube

Донедавна її сторінка в соціальній мережі Instagram була відкритою. Але коли вона опублікувала скандальне відео – все змінилося. Справа в тому, що вона зняла, як українська еліта розважається в Куршавелі, поки такі ж громадяни, як і вони, змушені ховатися у бомбосховищах під час повітряних тривог.

Все відбувалося на свіжому повітрі... у ресторані La Folie Douce Méribel. На столі видно пляшку шампанського Cristal, яка коштує цілих 800 євро. Але окрім алкоголю на столі видно співачку. У Куршевелі Єлизавета перебуває разом із дітьми та друзями.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Варто також додати, що до недавнього моменту там був і український олігарх Костянтин Жеваго... проте йому не пощастило, на жаль, адже його затримали за кількома кримінальними провадженнями.

Нагадаємо, російську повію в Німеччині, яка нападала на українських біженців, викинули назад на болота: "Росія є якась вільна країна"

Як повідомляв "Знай.uа", відомий блогер зізнався, як його "ґвалтували" на кордоні перед виїздом до США: "Години чотири"

Знай.ua писав, ЗМІ б'ють на сполох: в Україні продовжує ховатися російський наркобарон Олександр Щипцов