"Укрпошта" запровадила нові правила видачі посилок: що потрібно знати перед візитом до відділення

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

"Укрпошта" попередила клієнтів про важливе нововведення у порядку видачі посилок. Що потрібно знати перед походом до відділення, розповіли у пресслужбі поштового оператора. У компанії заявили, що з 27 грудня у відділеннях почали діяти нові правила видачі посилок. Їх можна отримати не пред'являючи документи, проте можливість поширюється лише на фізичних осіб. Разом з тим для нововведення діють деякі обмеження. Так, отримати посилку без документів можна, якщо виповнюються певні вимоги.

Хворий диктатор путін почав терміново скасовувати всі поїздки, здоров'я дається взнаки

путін і міністри, фото: вільне джерело
путін і міністри, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Кривавий диктатор путін вирішив скасувати практично всі свої поїздки. Причиною можуть стати проблеми зі здоров'ям, що загострилися. Справа в тому, що 28 грудня путін відмовився від своєї офіційної поїздки до міста Псков, де планував відвідати завод "Титан-Полімер", і сталося це раптово. Прокоментувати цей інцидент довелося прес-секретареві лідера Дмитру Пєскову, який назвав причиною скасування поїздки погану погоду. Однак, якщо трохи почати критично мислити та перевірити інформацію в мережі, то погода дозволяла здійснювати рейси. У місті було сонце та хмарна погода.

Тарас Тополя з "Антитіл" похвалився незвичайним "презентом" від маленьких шанувальниць: "Беріть приклад"

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

Відомий український виконавець, соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя показав, як його здивували юні шанувальниці перед одним із концертів. Тарас Тополя з перших днів повномасштабної війни служив у лавах ЗСУ на посаді парамедика. Наприкінці серпня він залишив фронт та присвятив себе волонтерству. Наразі музикант активно виступає з благодійними концертами та збирає кошти для підтримки захисників. На один із виступів Тараса Тополі до нього підійшли маленькі шанувальниці, але не з порожніми руками, а вкрай несподіваним презентом.

Як зміняться соцвиплати у 2023 році: у Мінсоцполітики розповіли, на що розраховувати українцям

Соцвиплати, фото: Знай.uа
Соцвиплати, фото: Знай.uа

Глава Міністерства соціальної політики Оксана Жолнович розповіла, чи зміниться розмір соцвиплат для українців у 2023 році. Чиновниця заявила, що наступного року не передбачено підвищення прожиткового мінімуму, а отже, соціальні виплати будуть на тому ж рівні, що й на даний момент. Вона обґрунтувала це тим, що в бюджеті просто недостатньо коштів, оскільки майже всі ресурси направлятимуть на потреби ЗСУ.

Шамани Перу визначили, коли закінчиться війна в Україні: "Настане мир та спокій"

Шамани Перу. Фото: Youtube
Шамани Перу. Фото: Youtube

28 грудня перуанські шамани провели на вершині пагорба Сан-Крістобаль в Лімі – столиця Перу щорічну церемонію очищення, на яку вони взяли, зокрема, фотографії президента України Володимира Зеленського та президента рф володимира путіна. Змія повзала по фотографіях президента України і президента росії. В ході церемонії група шаманів і цілителів передбачила, що конфлікт закінчиться вже влітку наступного року.