Відомий український виконавець, соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя показав, як його здивували юні шанувальниці перед одним із концертів. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Тарас Тополя з перших днів повномасштабної війни служив у лавах ЗСУ на посаді парамедика. Наприкінці серпня він залишив фронт та присвятив себе волонтерству. Наразі музикант активно виступає з благодійними концертами та збирає кошти для підтримки захисників.

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

На один із виступів Тараса Тополі до нього підійшли маленькі шанувальниці, але не з порожніми руками, а вкрай несподіваним презентом. Дівчатка передали сумку, повністю набиту грошима, які вони заробили співом. Музиканта дуже зворушив вчинок юних українок і він закликав наслідувати їх приклад і всіма силами допомагати ЗСУ.

Тарас Тополі з шанувальницями. Фото: скрін instagram.com/antytila_official
Тарас Тополі з шанувальницями. Фото: скрін instagram.com/antytila_official

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Перед концертом у Львові до нас прийшли маленькі прихильниці гурту Антитіла, які своїм співом у Гданську зібрали чимало, а цілу сумку грошей! Кілограм 30! Такі маленькі, але які великі справи вони творять – все для ЗСУ. Беріть приклад із дітей та підтримуйте наші збройні сили", – поділився музикант.

Раніше портал Знай повідомляв, дружина Тараса Тополя з "Антитіл" Alyosha після відключень у Києві торкнулася визнанням: "Мене несе..."

Також наш портал інформував, що Тарас Тополя з "Антитіл" збирає табір, тільки без танців біля багаття та відпочинку, а щоб допомогти країні: "З творцями змін".

Крім того, ми писали, що Тарас Тополя з "Антитіл" вирішив звернути зброю ворога проти нього самого.