Перед приходом новорічної ночі російська армія може здійснити свої підлі плани та провести ракетні атаки територією нашої країни. Британська розвідка зауважила, що росія завдає масованих ударів по українській інфраструктурі кожні сім-десять днів.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії у суботу, 31 грудня, у мережі Twitter, посилаючись на дані своєї розвідки.

Публікація Міноборони Великобританії, скріншот: Twitter
Публікація Міноборони Великобританії, скріншот: Twitter

У четвер, 29 грудня, метою чергової атаки були об'єкти енергетики, крім того, окупанти намагаються придушити протиповітряні сили України, йдеться в повідомленні.

У розвідці вважають, що агресор може змінити цю тактику і перед святами знову атакувати, намагаючись зламати дух українців.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Існує реальна ймовірність того, що Росія зламає цей шаблон, щоб завдати нового удару найближчими днями, щоб підірвати моральний дух населення України в період новорічних свят", – написали в міноборони Великобританії.

Захисники України почали контрнаступ. Фотo: Youtube
Захисники України почали контрнаступ. Фотo: Youtube

Нагадаємо, що вранці, 29 грудня, росія завдала масованого ракетного удару по Україні. Повітряні сили ЗСУ повідомили, що РФ випустила Україною 70 ракет, 58 з них збила ППО. Крім того, вночі ЗСУ знищили 11 дронів-камікадзе Shahed-131/136 на східному напрямку, проінформувало командування Повітряних сил ЗСУ у Facebook.

Агресори атакували 10 областей України, пошкоджено 28 об'єктів, із них 10 – критичної інфраструктури, розповіли у ДСНС.

Нагадаємо, хворий диктатор путін почав терміново скасовувати всі поїздки, здоров'я дається взнаки.

Раніше повідомлялося, 5 важливих уроків для світу: російська агресія в Україні відкрила світові очі на погрози.

Також, експерти назвали війну з Україною найбільш технологічно просунутою - ЗСУ продумують кожен крок до дрібниць.