Росіяни, які не покинули країну, в бажанні сховатися від мобілізації, звертаються до усіх можливих методів. Не всі хочуть опинитися у чорному пакеті.

Майбутні добрива, які побоюються їхати на війну з Україною, намагаються всіма силами дізнатися про свою долю пишуть росЗМІ.

Таролог. Фото: youtube
Таролог. Фото: youtube

Один з потенційних "мобіків" Урюпінська в росії звернувся до таролога з проханням перевірити, чи загрожує йому мобілізація. Езотерик побіцяла хлопцеві, що йому не загрожує мобілізація, і він матиме відстрочку від армії.

Зазначається, що вона провела сеанс для потенційного армійця і запевнила – аркани Таро дали однозначну відповідь, а саме – чоловік на війну ніколи не поїде. Заспокоївшись, чоловік повернувся додому. Проте спокій був хибним.

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Все змінилося в той момент, коли з військкомату йому надіслали повістку, яка сповіщала, що "родіна-мать" чекає від нього померти в чужій країні. Чоловік розлютився і вирішив провчити таролога кулаками.

Нападника було затримано правоохоронцями та поміщено до СІЗО. Варто зазначити, що потенційному призовнику таки вдалося уникнути мобілізації. Що ж він ще може потрапити до "вагнерівців" з в'язниці.

Нагадаємо, ми писали, що експерти розповіли, що встигло впасти на території Білорусі за 10 місяців війни — чимало російських гелікоптерів полягло.

Як повідомляв "Знай.ua" названо головну причину, чому під Бахмут не скидають усі резерви українських військових: "Потрібно тримати гарнізони".

Також "Знай.ua" інформував, поляки попередили про можливий наступ окупантів: достовірні ознаки.