Сяючий колір обличчя – це те, чого ви повинні прагнути досягти. Але перш за все, ви повинні підготувати свою шкіру, зміцнивши її та пробудивши спеціальними процедурами для відображення свіжого та природного кольору обличчя.

Косметологи порадили, що треба зробити, щоб обличчя реанімувалося. Поради оприлюднив сайт santeplusmag.

Салон краси, фото: скріншот з відео
Салон краси, фото: скріншот з відео

Ви можете просто провести по обличчю кубиком льоду. Результат: звужуються пори, відновлюється кровообіг, зменшуються навіть темні кола; миттєвий ефект гарантовано. Потім просто нанесіть денний крем. Не забудьте спочатку нанести сонцезахисний крем.

Нанесіть патч по контуру очей

Професійні візажисти підтверджують це: сяючий вигляд необхідний для гарного вигляду. На щастя, макіяж існує, щоб врятувати нас. Але спочатку обов’язково за 15 хвилин до нанесення макіяжу наклеїти пов’язку на очі. Ця процедура дозволяє зміцнити цю особливо тендітну та чутливу зону, а також зволожити її. Ваш погляд миттєво прокидається.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Застосовуйте консилер, але без помилок

Щоб компенсувати коричневий або фіолетовий відтінок темних кіл, обов'язковий жовтий або абрикосовий коректор. Якщо ваші темні кола сині або зелені, помаранчевий консилер – це те, що вам потрібно. Далі настає етап коректора, який потрібно вибирати на півтону світліше кольору вашої шкіри.

Опрацюйте брови, щоб заповнити дірки, додайте хайлайтер у куточки очей, не забувши про шар туші, щоб відкрити очі.

Нагадаємо, ми писали, що мудрі та кумедні привітання з Новим 2023 роком у прозі: як порадувати не лише близьких, а й Чорного Кролика

Як повідомляв "Знай.ua" що не можна їсти, якщо хочеш прожити довго та щасливо: лікарі показали перелік продуктів

Також "Знай.ua" інформував, "жаб'ячі лапки" це сигнал про хворобу: що робити, якщо постійно мерзнуть ноги