Нічна атака дронами на Київ: удари по інфраструктурі, відключення світла, вибиті вікна

У перший день Нового року Україна вже вдруге опинилася під ворожими ударами. Терористи у ніч на друге січня запустили дрони-камікадзе, аби нести смерть та розруху мирним українцям. Київська міська військова адміністрація повідомила, що під час ворожої атаки було збито 20 повітряних цілей.

результат удару дронами по Києву 2 січня
результат удару дронами по Києву 2 січня

2023 року українці отримуватимуть нову грошову допомогу: хто і на яку суму може розраховувати

2023 року в Україні з'явиться нова фінансова підтримка деяких громадян. Хто із українців зможе отримувати по 4 тисячі гривень на місяць, розповідає "Пенсійний кур'єр". Міністерство ветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запустять новий проєкт фінансової підтримки ветеранів, які отримали інвалідність І-ІІ групи.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Соцдопомога. Фото: скрін youtube
Соцдопомога. Фото: скрін youtube

Нові тарифи, пенсії, LED-лампочки та заміна грошей: що чекає на українців у січні 2023

Для наших читачів є дуже важливі новини щодо мільйонів українців. Справа в тому, що 2023 рік принесе громадянам цілу низку змін у різних сферах життя. Новий державний бюджет набирає чинності з 1 січня, він визначає головні економічні параметри життя нашої держави.

Новий рік у Києві 2023, Головна ялинка країни, фото: Знай.ua
Новий рік у Києві 2023, Головна ялинка країни, фото: Знай.ua

Як запустити котел без електрики: три перевірені способи

При постійних відключеннях світла без теплої води та опалення жити дуже важко. Особливо, коли у будинку чи квартирі живуть діти. Пропонуємо нашим читачам познайомитись із способами запуску котла без централізованого енергопостачання.

Газовий котел, скріншот: YouTube
Газовий котел, скріншот: YouTube

Українців попередили про стрибок цін на популярні продукти у найближчому майбутньому: що подорожчає

Незабаром українці зіткнуться в супермаркеті з новими цінами на популярні продукти. Головна причина подорожчання – регулярні відключення електроенергії по всій країні. Через те, що птахофабрики планують скоротити поголів'я, у 2023 році ціни зростуть на м'ясо та яйця, а перебої зі світлом сильно впливають на процес виготовлення хліба, тому виробники змушені скорочувати асортимент та позбавлятися браку.

Супермаркет, скріншот: YouTube
Супермаркет, скріншот: YouTube