Війна проти росіян у нашій країні триває вже понад 315 днів, протягом яких наші захисники "демілітаризували" та "денацифікували" близько 110 тисяч окупантів.

Весь цей час Білорусь є плацдармом для російських військ, хоч північні сусіди не використовують власні війська у вторгненні.

Кордон з Білоруссю, скріншот: YouTube
Кордон з Білоруссю, скріншот: YouTube

Наразі стало відомо, що у Мінську було затримано священика Діонісія Коростелева. Він служив у храмі ікони Божої Матері "Всіх скорботних Радість". Силовики прийшли до нього після того, як парафіяни поскаржилися на нього через "агітацію за нацистів "Азова", а також проповіді з агресивною ворожою риторикою.

Все це проросійська активістка Ольга Бондарєва передала правоохоронцям для подальшої реакції.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Більше того, його раніше залучали за участь у протестах... прокоментувавши татуювання з "Погонею", назвавши її "націоналістичною"... а також його нік у комп'ютерній грі.

Затримання в Білорусі, скріншот: Youtube
Затримання в Білорусі, скріншот: Youtube

1 січня 2023 року священик відслужив молебень після служби, віддавшись молитві за воїнів України. Це вже не перше затримання. У Білорусі продовжують жити адекватні та навіть сміливі люди, які допомагають нам у ході цієї війни, ставши партизанами.

Нагадаємо, що чекає на білорусів, які задумають вторгнення: Держприкордонслужба показала оборону кордону

Як повідомляв "Знай.uа", чи попередять українців про повторний наступ росії: у Міноборони відповіли

Знай.ua писав, експерти розповіли, що встигло впасти на території Білорусі за 10 місяців війни - чимало російських вертольотів полегло