Ірина Фаріон відома своїми різкими висловлюваннями на адресу різних людей – недавнє інтерв'ю доводить, що хоч час і рухається вперед, жінка не цурається своїх радикальних рішень.

2012 року через неї було звільнено водія маршрутки у Львові, коли відмовився вимкнути російськомовне радіо. Перед останніми виборами Президента називала людей, які хотіли голосувати за Зеленського "дебілами", а самого главу держави до вступу на посаду "бидляком". Наразі Ірина Фаріон розповіла про те, що її 3-річному онукові "доводиться" бити інших дітей у садочку.

Ірина Фаріон. Фото: скриншот з відео
Ірина Фаріон. Фото: скриншот з відео

— Освіта в Україні – прогалини та проблеми.

— Чому мій онук, якому 3,5 роки, заходячи до дитячого садка, бачить перед собою одного разу Грицю, який йому каже: "Привет". І мій онук має вчити його за допомогою свого маленького кулачка української мови. Тому що дитина приходить нервувати в будинок і каже: "Бабусю, в садку є москаль". А бабуся каже, що москаля треба знищувати. І Діма знищує москаля, він ставить щелепу, він ставить правильний прононс.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ірина Фаріон. Фото: YouTube
Ірина Фаріон. Фото: YouTube

Вона згодом заявила, що російськомовним батькам потрібно сідати в танки з "Z" та "V" і їхати звідси. У коментарях зненацька її підтримують. Хоча у Telegram-каналах Фаріон пропонують виїхати зі зручного заходу України на схід та розповісти воїнам ЗСУ, як правильно говорити, щоб вона інколи тримала язик за зубами.

Нагадаємо, Ірина Фаріон пошкодувала, що захисників Азовсталі звільнили з полону: "Кончена долбо**бка"

Як повідомляв "Знай.uа", Андрія Садового обікрали прямо в мерії Львова, Ірина Фаріон тут як тут: "Орлиці не сповідаються перед гієнами"

Знай.ua писав, Ірина Фаріон звинуватила українських біженців у загрозі для Польщі: "Путін і її прийде визволяти"