Популярна українська модель, співачка, блогер і волонтер Даша Астаф'єва, яка днями здивувала всіх чоловіків соковитими формами в зеленій сукні за кухонним столом, що облягає, продовжує радувати своїх численних фанатів. На цей раз зірка показала себе зовсім з іншого боку, взявшись за швабру, щоб навести лад на кухні.

Справа в тому, що це не просто прибирання, а наведення чистоти в дуже провокаційних позах. Тут Даша Астаф'єва у робочому костюмі, майже як для спортзалу, проте справжній жінці не потрібні умовності – роботу буде виконано.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Даші Астаф'євої у мережі Instagram.

Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram
Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram

За підписами можна зрозуміти, що цю історію спочатку опублікувала не Даша, а її шанувальниця чи подруга, пізніше зірка зробила репост знімків і всі побачили, як вміє працювати зі шваброю красуня з Playboy.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram
Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram

"Тут дуже пишалася Дашею Астаф'євою, оскільки вона показала, що вона ще крутіша, ніж ми думали", - пише в історії дівчина на ім'я Юлія Ковалова.

Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram
Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram

Також ще можна побачити, що поверх усіх фотографій із Дашею Астаф'євою Юлія написала смішний підпис із смайликом: "Перекваліфікація". Тепер усе ставатиме на свої місця, і ми розуміємо, чому зірку тягне в різні схожі місця – від кухні до підвалів. Важко не погодитися з тим фактом, що як затребувана модель Даша побувала вже в сотнях, а то й у тисячах "люксових" локаціях - від пляжу в ОАЕ до подіуму в Парижі.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва похвалилася незвичайним патріотичним чином, в українців перехопило дух: "Удвічі миліше".

Раніше повідомлялося, Даша Астаф'єва показала соковите філе у вузькій сукні: "Які великі, дивись у вічі...".

Також, Даша Астаф'єва на фоні хвороби попросила про допомогу - більше не може: "Я все ніяк".