7 січня відбулася повня місяця, період, коли небесне світило перейшло до сузір'я Рака, де пробуде наступних 2 тижні.

Астрологиня та психолог Олена Лісна, порекомендувала на своїй сторінці в Instgaram на що звернути увагу впродовж цього періоду. За словами астролога, цей час варто приділити своїм емоціям, почуттям та всьому, що пов'язано з сім'єю. Варто забути негаразди, задзвонити до родичів, вшанувати пам'ять загиблих.

Повня. Фото: Youtube
Повня. Фото: Youtube

Можуть загостритись конфлікти з родичами, вийти на поверхню те, що довго замовчувалося. Намагайтеся обминати гострі кути і не вплутуватися у сварки. Найкраще сконцентруватися на хорошому, на тому, що об'єднує. — пише астрологиня

Попри те, в цілому енергії які наповнюватимуть життєвий простір досить сприятливі. Це стосується як роботи, так і особистих стосунків.

Популярні новини зараз
Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Концентруйтеся на майбутньому, прописуйте домовленості та продумуйте кожен крок. Гарна закладка на майбутнє. Якщо в оточенні з'являться нові люди, слідуйте своїй інтуїції будувати з ними стосунки чи ні.

Тут також не слід перегинати палицю, та слідкувати в першу чергу за своїми словами. Ц цей період імовірні випадки, коли чужі або ваші слова можуть трактуватися не зовсім так, який ви вкладали у них зміст.

Можуть бути: конфлікти з сусідами, складнощі з технікою, неправильне трактування та ситуації "сказав, не подумавши", причіпки та образи з родичами; відтяжки домовленостей.

Що варто зробити впродовж двох наступних тижнів

  1. приділити час сім'ї та традиціям;
  2. бути на публіці;
  3. проявляти активність;
  4. підвищувати кваліфікацію;
  5. йти на навчання;
  6. ремонтувати техніку.

Нагадаємо, ми писали, що прорив по всіх напрямках: на ці знаки Зодіаку в 2023 році чекає казковий успіх, зірки не помиляються.

Як повідомляв "Знай.ua" хобі, яке вам варто спробувати, виходячи з вашого знаку зодіаку.

Також "Знай.ua" інформував, гумористичний гороскоп на 2023 рік: що готує рік Кролика всім знакам Зодіаку.