Популярний австрійський банк продовжив роботу на території Росії, а також безпосередньо спонсорує російський тероризм в Україні.

Про це у Twitter повідомив журналіст австрійського видання Kronen Zeitung Клаус Панді.

Річ у тім, що це угоди проводяться через російську дочірню компанію цієї фінансової установи. Очевидно, їх зовсім не лякають міжнародні санкції, які змусили сотні компаній залишити терористичний ринок.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Йдеться про російський "Райффайзенбанк", який є тією дочірньою компанією австрійського банку Raiffeisen Bank International. Виявилося, що вони проводять банківське обслуговування власників не лише російських паспортів, а й про "л/днр".

Тобто вони визнають ці терористичні утворення. Це було як у 2017 році, так і продовжується після початку повномасштабної війни.

Банк, фото: скріншот
Банк, фото: скріншот

Експерт із Німецького інституту міжнародних відносин та безпеки Яніс Клюге зазначив, що вони не лише їх визнають, а й допомагають.

Дешеві кредити отримують російські солдати, якщо вони беруть участь у цій кровопролитній та жорстокій війні проти України.

"Це державна програма, але вона показує, що не можна вести бізнес у Росії, не будучи втягнутим у цю війну", - зазначив експерт.

Чергова ганьба окупантів та компаній, які продовжують роботу в державі-терористі.

Окупанти, скріншот: YouTube
Окупанти, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що секретар РНБО Олексій Данилов розповів, коли буде новий наступ Росії

Раніше повідомлялося, що депутат із "Держдуми" лякає росіян ударами ЗСУ по Москві

Також генерал ВСУ розповів, як зупинятимуть можливе навалу росіян з Білорусі