Компанія виробник тютюнових виробів продовжує спонсорувати країну-терориста, платячи податки, тим самим підтримуючи військовий бюджет росії.

Про це стало відомо, зі щорічного звіту корпорації, яка, між іншим позначила Кримський півострів територією російської федерації. У тг-пабліку "Грязные игры" зазначають, що компанія Філіп Морріс у своїх щорічних звітах вихваляється подяками від путіна, платить мільярди податків на зброю для армії кремля і не виходить з ринку країни окупанта.

Філіп Морріс. Фото: Youtube
Філіп Морріс. Фото: Youtube

Невідомо, чим закінчиться така брудна співпраця, адже невідомо, чого чекати від компанії наступного року. Якщо зараз вони український Крим територією росії, то на їхніх картах можуть з'явитися "російський" Херсон або Запоріжжя. Допис підтверджують скриншотом звіту компанії за минулий рік.

Звіт Філіп Морріс, скриншот
Звіт Філіп Морріс, скриншот

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Автор допису, журналіст Євген Плинський закликає почати публічну дискусію щодо діяльності корпорації:

А чи не варто вже якось почати гучну публічну дискусію навколо діяльності цієї компанії? Влада чомусь ніяк не почне все це помічати. Влада бачить Філіп Морріс лише коли просуває в Парламенті їх інтереси. - пише журналіст.

Нагадаємо у квітні минулого року компанія обійяла вийти з російського ринку, але віз і досі там. Натомість після висунутих Антимотнопольним комітетом України заяв про розслідування на правомірність реклами систем нагріву тютюну IQOS як менш шкідливої альтернативи звичайним сигаретам, компанія тут же відгукнулася, та заявила, що готова до співпраці.

Нагадаємо, ми писали, що Володимир Зеленський "закрив рота" Кіркорову, Якубовичу та Михалкову: друга Ані Лорак це теж торкнулося.

Як повідомляв "Знай.ua" Таїсія Повалій розважала росіян солов'їною, поки путінські ракети летіли в Україну: "Страшні українські гниди".

Також "Знай.ua" інформував, ріелтори Криму вже чекають на сезонний наплив українських туристів, а росіяни масово продають квартири - чекати залишилося небагато.