31 грудня і в Новий рік росіяни вкотре показали своє справжнє обличчя: обстріл мирних жителів ракетами та шахедами не приніс їм очікуваного результату, але розбили ілюзії про них, якщо вони ще були в когось.

Тільки над столицею вночі було знищено 23 повітряні цілі, але нас це не зломить ніколи, а от дух загартує так, що ворогам не поздоровиться.

І ось поки українців обстрілювали з усього, чого можна, уродженка Шамраївки (Київська область) Таїсія Повалій розажала росіян на телеканалі "Росія 1" на новорічному "вогнику".

Таїсія Повалій. Фото: скрин відео
Таїсія Повалій. Фото: скрин відео

Робила вона це у найперекрученішій формі: співала пісню Софії Ротару "Червона рута" українською мовою. Як мінімум, цей факт підтверджує те, що, мабуть, свої пісні зрадниця Повалій гідними не знаходить. Добиває ситуацію те, як танцюристи витанцьовують "вприсядочку" позаду неї.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Українці вже встигли дати моральну оцінку її діям у Новий рік:

“Зрадниця Таїсія Повалій розважала рашистів? Не дивно", "Поки Київ здригався цієї ночі від вибухів роботи ППО, на російських каналах скакала", "Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гніди", "І все це в той час, коли росія обстрілювала її рідну країну"......

Нагадаємо, що зрадниця Таїсія Повалій більше не збуджує чоловіка Ліхуту: ходить у пеньюарі, а він ігнорує.

Раніше ми повідомляли, що доспівали: Тодоренко, Ані Лорак, Повалій та Седокова стали зрадниками України офіційно, як покарають "зірок".