Нещодавно в мережі наробило шуму відео, на якому група людей з українським прапором голосно веселиться на елітному курорті в Куршевелі. Одним із фігурантів виявився Сергій Ошеровський, який перебуває у розшуку, а також його дружина Карина Жосан. Про це розповів журналіст Михайло Ткач на своїй сторінці у facebook.

Сергій Ошеровський, який розшукується в Україні, спокійно собі розважається в компанії дружини Карини Жосан на французькому гірськолижному курорті Куршевель. На відео, яке з'явилося в мережі, парочка п'є елітні напої, як шампанське "Кристал", курять кальян та веселяться під відомий трек.

Вечірка у Куршевелі. Фото: скрін соцмережі
Вечірка у Куршевелі. Фото: скрін соцмережі

Михайло Ткач зазначив, що Сергій Ошеровський перебуває у розшуку МВС України, втім, це анітрохи не заважає йому веселитися.

Знаходиться, треба сказати, не дуже ефективно тому, що він не в Україні вже рік. За даними джерел, у бізнес-колах він має відношення до так званої бригади "Потапів". За даними джерел у правоохоронних органах, вони обслуговують будівництво народного депутата від ОПЗЖ Михайло Ткач

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Журналіст додав, що Сергій Ошеровський та його дружина – яскравий приклад корупції в Україні. Він зазначив, що такі особи лише ганьблять Україну своїми пишними гуляннями в той час, як багато хто віддає свої життя, щоб захистити країну.

Приберіть корупцію, і ці люди помруть з голоду в однодушках на Борщагівці, а поки вони ганьблять Україну в Монако, у Дубаї та в Куршевелі Михайло Ткач

Раніше портал Знай повідомляв, що одеська прикордонниця потусила в Парижі під Новий рік: тепер обіцяють потрясти навіть шефа Сергія Мула, який мав паспорт Колумбії.

Також наш портал інформував, скандальна Фаріон побила кошеня у прямому ефірі: чи не солов'їною зам'яукав?

Крім того, ми писали, Лариса Ніцой підтримала Фаріон, і її онука, який б'є російськомовних дітей: "Винні батьки".