Для всіх наших читачів, які опинилися у скрутному фінансовому становищі через підле воєнне вторгнення російських окупантів в Україну, а також для тих, хто не знає, де брати кошти на відновлення зруйнованого житла внаслідок військових дій, є дуже важливі новини.

Справа в тому, що поки що лише на Херсонщині громадяни України можуть отримати безкоштовні будівельні матеріали.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Мінреінтеграції, пише "Хвиля".

Зруйноване майно, скріншот: YouTube
Зруйноване майно, скріншот: YouTube

Є інформація, що на деокупованій території Херсонської області почала працювати комісія з обстеження пошкоджених та зруйнованих внаслідок військових дій об'єктів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Співробітники цієї комісії займаються упорядкуванням актів, завдяки яким власники пошкодженого житла можуть отримати будівельні матеріали для елементарного ремонту, щоб у "перший час" облаштувати житло для виживання.

Зруйноване майно, скріншот: YouTube
Зруйноване майно, скріншот: YouTube

А тепер найважливіше – для проведення обстеження пошкодженого майна слід звернутися на гарячі лінії районних рад у місті Херсон:

Дніпровська районна рада: (099) 253 54 91;

Корабельна районна рада: (050) 533 72 91;

Суворівська районна рада: (066) 447 92 36.

Ще необхідно заздалегідь знати, що у разі, якщо власники зруйнованого чи пошкодженого житла не в змозі самостійно здійснити ремонтні роботи, їм повинні допомогти безпосередньо працівники КП "Херсонтеплоенерго". Крім того, найближчим часом до таких робіт приєднаються ремонтні бригади КП "Парки Херсона".

Зруйноване майно, скріншот: YouTube
Зруйноване майно, скріншот: YouTube

А ми поки сподіватимемося, що подібні заходи будуть доступні незабаром і мешканцям Харківської, Донецької, Луганської, Запорізької та Сумської областей. А також решті всіх районів нашої країни, де українці опинилися в біді і без даху над головою. Будемо оперативно повідомляти про такі заходи.

Нагадаємо, щоб повертати субсидію: про які зміни потрібно інформувати органи соцзахисту.

Раніше повідомлялося, Лариса Ніцой підтримала Фаріон, і її онука, який б'є російськомовних дітей: "Винні батьки".

Також, новий фейк росіян для дискредитації СБУ: загрожують чоловікам, які опинилися за кордоном.