В Україні стали більше продавати фасованих овочів, а також консервованих продуктів, однією з новинок на ринку стали варені яйця, без шкарлупи — бери і їж.

Новинку впровадила компанія, яка першою вирішила продавати у супермаркетах готові до вжитку яйця у розсолі. Згідно з повідомленнями компанії, процес виготовлення відбувається згідно з дотриманням температурних режимів та очищається за допомогою сучасного технологічного обладнання.

Варені яйця. Фото: Youtube
Варені яйця. Фото: Youtube

Така пропозиція може стати в пригоді для сектору HoReCa, комбінатів комунального харчування, кейтерингових компаній та виробників їжі пропозиції Ready-to-Eat, – зазначають в

Варені яйця. Фото: Youtube
Варені яйця. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Яйце надходить прямими конвеєрними лініями з птахофабрик, сканується на якість, цілісність шкаралупи, сортується за розміром, відварюється за температури 96°С, охолоджується та очищується за допомогою сучасного технологічного обладнання виробництва. Продукція повністю відповідає високим стандартам якості та безпеки.

Варені яйця може застосовуватися для приготування салатів, бутербродів, як декор для банкетного столу. Виробник запевняє, що на смак вони не гірші за зварені у домашніх умовах.

Нагадаємо, ми писали, що зовсім не борошно: присипте цим продуктом яблука і шарлотка перевершить усі сподівання.

Як повідомляв "Знай.ua" нирки та печінка скажуть "дякую": який напій розчинить зайві жири та виведе пісок.

Також "Знай.ua" інформував, що легкий спосіб омолодити обличчя: три дні, і зморшок як не бувало.