Нещодавно в мережу потрапило відео та фото з гучних гулянь у французському Куршевелі. Одним з осіб, що закатав вечірку виявився Сергій Ошеровський, який в Україні перебуває у розшуку, разом з дружиною Кариною Жосан.

Сергій Ошеровський, який розшукується в Україні, спокійно собі розважається в компанії дружини Карини Жосан на французькому гірськолижному курорті Куршевель. Карина не соромиться постити відео та фото з вечірки, де вона гучно святкує у компанії свого розшукуваного чоловіка.

Вечірка Куршевелі. Фото: Youtube
Вечірка Куршевелі. Фото: Youtube

У кадрах відео парочка п'є елітні напої, шампанське "Кристал", курять кальян та веселяться під відомий трек.

Вечірка у Куршевелі. Фото: скрін соцмережі
Вечірка у Куршевелі. Фото: скрін соцмережі

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага
Показати ще

Як виявилось, Ошеровський з дружиною гуляли день народження Аліни Варакути. Дівчину, яка спускала десятки тисяч доларів на курорті, поки в її країні йде повномасштабна війна, гинуть люди, а українці віддають останні копійки, щоб задонатити на автомобілі, та амуніцію для ЗСУ, чомусь обурила критика користувачів мережі.

Вечірка Куршевелі. Фото: Штіефпкфь
Вечірка Куршевелі. Фото: Штіефпкфь

Аліна написала гнівний пост, та порадила українцям думати головою.

Люди, думайте, будь ласка. головою, перед тим, як писати мені образи. Я маю право святкувати свій день народження там і так, як я хочу.

Цікаво, що навіть після хейту, Вараткута продовжує постити кадри свого гучного святкування, нехтуючи зауваженнями та зневажаючи українців.

Нагадаємо, ми писали, що Сергій Ошеровський, який розшукується в Україні, закотив гучну вечірку в Куршевелі

Як повідомляв "Знай.ua" одеська прикордонниця потусила у Парижі під Новий рік: тепер обіцяють потрусити навіть шефа Сергія Мула.

Також "Знай.ua" інформував, скандальна Фаріон відлупцювала кошеня у прямому ефірі: не солов'їною занявчало?