Відома українська мовознавиця, яка славиться своїм збитошним характером Ірина Фаріон, постійно потрапляє у скандальні історії, які імовірно потрібні більше для піару. Не встигли вщухнути творці мемів про "кулачок Дмитрика", як Фаріон знов утнула чергову витівку.

Після історії з онуком жінки, який "вправив кулачком щелепу" російськомовній дитині в садочку, нова не більш крінжова історія знову трапилася з горезвісною мовознавицею. У ефірі свого каналу, жінка, почувши нав'язливе нявчання кошеняти, зігнулася та відшмагала кошеня. Відео розповсюдив Антон Геращенко в своєму пабілку в Telegram.

Ірина Фаріон. Фото: Youtube
Ірина Фаріон. Фото: Youtube

При цьому Фаріон мала суворий вигляд, і її ні трохи не засмутило, що інцидент трапився під час живої трансляції.

Колишня народна депутатка раніше розповідала, що трирічний онук Дмитрик у дитсадку навчає російськомовних дітей державній мові, використовуючи свій кулак. За словами Фаріон, "внук мусить його вчити з допомогою свого маленького кулачка української мови".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Після цього до колишньої депутатки звернувся воїн ЗСУ, та попросив менше ображати російськомовних, які зі зброєю в руках захищають Україну від окупанта.

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Фаріон похвалилась, що її онук б'є російськомовних дітей: "Треба знищувати".

Як повідомляв "Знай.ua" Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" розповіла, що попрощалася з красивим життям, розкішним вбранням та музикою: "Стрес"

Також "Знай.ua" інформував, Ірина Фаріон пошкодувала, що захисників Азовсталі звільнили з полону: "Кончена долбо**бка"