Фаріон потрапила до чергового скандалу, у новому інтерв'ю вона шкодує, що з полону звільнили захисників Азовсталі.

Ірина Фаріон, відома своїми одіозними висловлюваннями, у новому інтерв'ю Наталі Влащенко обурилася тим, що захисники Азовсталі розмовляють російською мовою. Вона навіть шкодує, що з полону визволили частину "азовців". Обидва ролики з ганьбою від Фаріон та відповіддю оборонців України розмістили на одному з пабліків в Telegram.

Ірина Фаріон та Наталя Влащенко. Фото: скриншот з відео
Ірина Фаріон та Наталя Влащенко. Фото: скриншот з відео

"Вони виконали вказівку здатися в полон - виконали, тепер із полону їх визволили, дякувати богу не всіх, ще залишилося 80% у полоні. Чому вони тоді не виконують статтю 13, мова війська – українська. А якою мовою говорить Залужний? Ну що це таке?", - заявила Фаріон.

Відповідь не забарилася. Військові зняли відеовідповідь та заговорили солов'їною. Буквально.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На відео один захисник свистить, а дівчина каже: "Фаріон - кончена довбо**бка".

Також випад Фаріон прокоментував відомий блогер Євген Карась, він зазначив, що байдуже, що вона мала на увазі, коли говорила, "слава Богу визволили" чи "слава Богу визволили не всіх".

Головне, що вважає Карась, що неможливим доколупуватися за будь-що до людей, які вийшли з полону. Після всього пережитого зараз їм ще чути дорікання.

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Федишин передала окупантам особисте привітання: "Геть з нашої землі".

Як повідомляв "Знай.ua", скандалістка Фаріон згадала зраду Олександра Довженка при колишній Козловського: "Серйозно?".

Також "Знай.ua" інформував, що Сергій Жадан розповів, як живе, спорожнілий через війну Харків: "Заросли протоптані доріжки".