Українська співачка Ірина Федишин показала, які "сюрпризи" захисники відправляють до окупантів, та підписала автограф.

На своїй сторінці в Instgaram, де на Ірину підписано 416 тисяч осіб, співачка показала, як відправила "подарунок" від себе та своїх шанувальників — це іменний снаряд, захисники його відправили до орків.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtubee

Хлопці передали привіт від мене та усіх моїх прихильників окупантам. Геть з нашої землі, рашисти! - написала співачка.

Ірина Федишин. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/
Ірина Федишин. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У відео видно, що снаряд підписаний "Від Ірини Федишин" і відправився прямісінько до орків в гості.

У коментарях українці підтримали співачку та написали багато теплих слів співачці, яка від початку повномасштабного вторгнення працює не лише співачкою, але й волонетром.

"Ось це так подаруночки пішли", "Так багато хто думаю хоче передати", "Треба було іспанською писати", "Яка файна дівчинка", "Ой, хоч би отримали", "жінки тепер мріють не про золоті прикраси, а про іменну ракету від ЗСУ", - написали у коментарях шанувальники артистки.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Відомо, що жінка виступала у країнах Європи, та потужно допомагала ЗСУ, сере її великих досягнень - це благодійна вечеря, під час якої було зібрано коштів на 16 одиниць техніки для ЗСУ.

Нагадаємо, ми писали, що співачка Ірина Федишин показала, як Ірина Фаріон накинулась на українських співаків, через "Червону калину" і українську мову.

Як повідомляв "Знай.ua" Ірина Федишин покрутилась біля військової техніки у коротеньких шортиках.

Також "Знай.ua" інформував, що Ірина Федишин стала на краю скелі і лоскотала нерви шанувальникам.