Ірина Федишин похвалилася, думкою Ірини Фаріон, яка розкритикувала співаків, які співають "Червону калину" лише першу строфу, ніби боючись сказати правду. Філологиня назвала таких виконавців - з урізаною свідомістю, та припустила, що таку неповноцінність треба виправляти дуже різко.

Співачка Ірина Федишин співає повну версію "Червоної калини", за що їй окрема дяка, а також зірка вважає слушною думку Ірини Фаріон, та розмістила відео з її інтерв'ю на своїй сторінці.

Ірина Федишин. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/
Ірина Федишин. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/

"Подивіться, як зараз всі пєвци, посеред них співаків не так вже й багато, почали співати українською мовою. Що то таке з ними сталося? Їм щелепи вправили, чи бабло не тече вже, якщо російською мовою співають. Що з ними сталося? Їм тако - перемкнуло, 24 лютого? Вони до цього часу не могли того робити?", - цікавиться Фаріон.

Ірина Фаріон. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/
Ірина Фаріон. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Дійсно, після війни практично усі співаки стали співати українською, і за це їм велика подяка. Адже така єдність допомагає іншим українцям дослухатися до них, брати з них приклад.

Інша справа, що це можна було зробити і раніше. Але на цьому Фаріон не зупиняється. Вона крає правду на великі соковиті шматки:

"Я так бачу, що музиканти стали перші, зірвалися з цієї орбіти і заспівали, Боже, "Червону калину" заспівали! Але одну строфу! Бо далі сили нема, до далі йдеться, що наші добровольці йдуть у бій, у кривавий тан, щоб визволяти братів-українців з московських кайдан. Цього заспівати не можете? А, романтично тільки "червона калина". Що це за урізана свідомість? Що це за неповноцінність? Що це за неповносправність? Та це паленим залізом випікати треба. Надзвичайно різко і перпендикулярно. І говорити правду, і нічого не загортати в папірчики", - зазначила Фаріон.

Ірина Федишин. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/
Ірина Федишин. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/

Ірина Федишин після інтерв'ю показала палець до гори, підтримуючи слова Ірини Фаріон, та закінчила виступ своїм виконанням "Червоної калини".

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Федишин покрутилась біля військової техніки у коротеньких шортиках: "Закупили 16 одиниць".

Як повідомляв "Знай.ua" Ірина Федишин стала на краю скелі і лоскотала нерви шанувальникам: "Не вистачає слів".

Також "Знай.ua" інформував, Ірина Федишин видерлася на танк і показала свою головну гордість.