У 2022 році, незважаючи на складну ситуацію через повномасштабну війну, всі соціальні виплати здійснювалися вчасно, без затримок. Як буде у 2023 році, розповів народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев у своєму telegram-каналі.

Данило Гетманцев нагадав, що незважаючи на повномасштабну війну та всі можливі супутні труднощі, соціальні виплати минулого року здійснювалися вчасно. 2023 року кошти перераховуватимуться українцям також без затримок, оскільки у Державному бюджеті передбачено необхідні ресурси.

Соцвиплати. Фото: скрін youtube
Соцвиплати. Фото: скрін youtube

"Незважаючи на війну, безумовне виконання всіх соціальних зобов'язань держави перед громадянами залишається нашим ключовим пріоритетом", - зазначив Данило Гетьманцев.

Українці. Фото: Youtube
Українці. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нардеп зазначив, що минулого року держава направила на соцвиплати близько 800 мільярдів гривень, з яких 575 мільярдів гривень пішли на забезпечення пенсій, 53,5 мільярда на виплати ВПО та 24,7 мільярда на субсидії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пенсійні виплати не підвищать, але українці отримуватимуть більше: що зміниться у 2023 році.

Також наш портал інформував, що у 2023 році роботодавці перестануть звертати увагу на професійні навички співробітників: кому пощастить працевлаштуватися.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українські пенсіонери зможуть перевести в готівку свої гроші на касах супермаркету: у Міністерстві соціальної політики дали інструкцію.