Стало відомо про те, навіщо Росія почала перейменовувати українські міста, даючи їм власні назви. Ще одна стратегія від керівництва Кремля.

Про це розповіли у Центрі стратегічних комунікацій.

Справа в тому, що протягом всього 2016 та 2017 років у рамках декомунізації відбулося перейменування міст, які були названі на радянський лад. Це відбувається і сьогодні.

Декомунізація в Україні
Декомунізація в Україні

Тепер же російська окупаційна влада почала виписувати накази про те, щоб повернути радянські назви населених пунктів та вулиць. На це є причини.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Насамперед це говорить про те, що це бажання Кремля затягнути Україну назад до тоталітарного минулого. Також демонстративним вживанням старих назв росія намагається заперечувати права української сторони розпоряджатися своїм символічним простором, змінювати його відповідно до власних інтересів та цінностей.

Декомунізація в Україні
Декомунізація в Україні

Далі, Москва на сьогоднішній день не в змозі запропонувати Україні жодної позитивної політичної перспективи, і тому повсюдно відновлюють пам'ятники Леніну, повертають червоні прапори, і звичайно ж куди без репресій. Все у стилі диктаторської Росії.

До речі, український Бахмут, який вони з літа намагаються захопити та знищити, пропагандисти називають колишньою назвою Артемівськ. Але цього вже ніколи не станеться, і незабаром Україна буде вільна від цих терористів.

Нагадаємо, що Балі, Італія та Греція: дочка друга Путіна Наришкіна показує росіянам, за що вмирають їхні діти

Раніше повідомлялося, що є гроші – немає відключень: українцям запропонували попрощатися з відсутністю світла

Також чиновник, який втік із країни, нагрубіянив українцям, а тепер виправдовується .