Для всіх наших читачів, які вірять у силу небесних світил, ми знайшли дуже пікантні факти про кілька знаків Зодіаку. Не секрет, що є дуже вірні Знаки, а є й такі, що навіть "жодної спідниці чи штанів не пропустять". Саме так, ви все правильно зрозуміли – ці представники зодіакального кола абсолютно не славляться відданістю.

Відомий астролог Аріна Артурівна у своєму Telegram-каналі називає п'ять знаків Зодіаку, які не уявляють свого життя без "інтрижок на стороні".

Близнюки
Близнюки

Сузір'я Близнюків

Вроджена вітряність та любовні подвиги – це про цей знак. Схильність до зрад у нього в крові. Вона обумовлена ​​жагою змін, хронічною мінливістю та нерозбірливістю у зв'язках. Чим більше нових знайомств – тим краще: девіз Близнюків.

Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net
Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сузір'я Риб

Витончені та потайливі вони потай прагнуть гострих відчуттів і ретельно приховують свої зв'язки на стороні. З першого погляду не здогадаєшся, але коханок у них може бути більше, ніж у Близнюків, які відкрито виставляють свої подвиги напоказ. Рибам не потрібна розголос. Вони вершать свої амурні справи в глибокій таємниці на дні.

знак Зодіаку Водолій
знак Зодіаку Водолій

Сузір'я Водолія

Ті ще Казанові та герої-коханці. Не можуть всидіти на одному місці та вжитися з однією половинкою. Їм подавай якнайбільше коханок, бажано цілий гарем. Постійна зміна партнерів надихає Водоліїв на творче піднесення та нові висоти у кар'єрі та бізнесі. Це їх стимулює, а ось постійність — нехтує. Волелюбному знаку стає нудно і він прагне нових відчуттів.

Сузір'я Терезів

Ці витончені поціновувачі всього прекрасного не можуть спокійно пройти повз прекрасну жіночу стать. А все заради спраги нових вражень та задоволення естетичних спокус. Чим більше у Терезів нових гарних подруг, тим краще вони почуваються на роботі і вдома, у повсякденному житті.

Козеріг
Козеріг

Сузір'я Козерога

Дуже тихі і так би мовити "серйозні" Козероги обожнюємо прикидатися поважними і поважними чоловіками і зразковими сім'янинами. Насправді вони далекі від почуття вірності і зраджують своїм дружинам відчайдушно, тільки ретельно це приховують і роблять безневинний вигляд.

Нагадаємо, 3 найпрацелюбніші знаки Зодіаку: працюють понаднормово і не терплять помилок.

Раніше повідомлялося, гроші ллються, як із Рогу достатку: ці три знаки Зодіаку в 2023 році отримають фінансову незалежність.

Також, вони дратують майже всіх: астрологи назвали три найнеприємніші знаки Зодіаку.