Відповідно до його нової книги, принц Гаррі перед весіллям разом з Меган Маркл сказав Палацу: "Давай почнемо війну".

Герцог Сассекський розкрив свої конкретні побажання про весілля, з яких Палац посміявся, попри те, що Гаррі прагнув розпочати тотальну війну зі ЗМІ.

Це відбувалося, коли Гаррі докладно описує свою підготовку до весілля та "маленьку перемогу", яка змінила цей день, з подробицями, розкритими у його мемуарах "Запасний".

Весілля Меган Маркл і принца Гаррі
Весілля Меган Маркл і принца Гаррі

Герцог, здавалося, був готовий до війни, сказавши офіційним особам, що він втомився від королівської системи, яка була розроблена сорок років тому.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У статті для Spare герцог розповів: "Передусім ми сподівалися, що королівські кореспонденти продовжуватимуть писати про "какашки", а не намагатимуться їх роздмухати. Тому, коли Палац закликав нас повідомити більше подробиць про весілля цим кореспондентам, відомим, як Королівська рота". У той же час я сказав палацу, що у Великий день, найщасливіший день у нашому житті, я не хотів би бачити жодного королівського кореспондента всередині цієї каплиці, якщо сам Мердок не вибачиться за злом телефону. Це буде тотальна війна, попереджали придворні, якщо королівська рота не братиме участі у весіллі. Тоді почнемо війну".

Король Чарльз III, королева-консорт Камілла, Меган Маркл та принц Гаррі, кадр з відео
Король Чарльз III, королева-консорт Камілла, Меган Маркл та принц Гаррі, кадр з відео

Герцог поділився своєю зневагою до "Королівської роти", системи, яку Гаррі звинуватив у заохоченні "невеликого натовпу хакерів".

Він додав: "У мене було це з Королівською Ротою, як з окремими людьми, так і з системою, яка була більш застарілою, ніж кінь і воз. Це перешкоджало чесній конкуренції, породжувало кумівство, спонукало невеликий натовп халтурників відчувати себе вправі. Після кількох тижнів суперечок було вирішено: Королівській роті не буде дозволено перебувати в каплиці, але вони можуть збиратися зовні. .

Принц Гаррі, кадр з відео
Принц Гаррі, кадр з відео

Нагадаємо, що родина короля Чарльза III в шоці від витівки принца Гаррі, приведена в бойову готовність: "Це жорстоко, боягузливо і так сумно".

Раніше ми повідомляли, що принц Гаррі розповів про пікантний інцидент з Меган Маркл, Кейт Міддлтон та "тюбиком": "Вона ж актриса".