Залишимося зі зв'язком у будь-якому випадку? Українцям розповіли, чи готовий "Київстар" до тривалих блекаутів

Київстар, фото: YouTube
Київстар, фото: YouTube

З відключенням електроенергії в українців частенько зникає мобільний зв'язок, а це спричиняє безліч неприємних наслідків. Наприклад, у разі поганого самопочуття або навіть в екстрених ситуаціях не можна викликати швидку допомогу, зателефонувати рідним і так далі. Українці користуються різними мобільними операторами, одні справді добре працюють навіть під час відключень світла, інші – погано. У "Київстарі" теж не відстають та надають якісні послуги. Клієнтам розповіли, наскільки добре цей мобільний оператор підготувався до тривалого блекауту.

Оля Полякова нагодувала соковитими равіолі свого співробітника і напросилася на комплімент: "Скажи, що я богиня"

Оля Полякова, скриншот: YouTube
Оля Полякова, скриншот: YouTube

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Відома українська співачка Оля Полякова продовжує ділитися із шанувальниками всім, що відбувається у її цікавому житті. Цього разу вона вирішила нагодувати свого друга та підлеглого в одній особі. Посеред дня у дівчини прокинулися її кулінарні таланти, і вона приготувала смачні та соковиті італійські равіолі. Звісно, ​​не поділитися зі своєю командою ними вона не могла. Видно, що її менеджеру на ім'я Артем дуже подобається така співпраця з артисткою. Він не тільки супроводжує її на більшості заходів, а й має можливість поласувати стравами від Олі Полякової.

"Що ж ви коїте?": платіжки за газ для українців погладшали майже на 50%

Квитанція за комуналку, скріншот з відео
Квитанція за комуналку, скріншот з відео

Клієнти компанії "Нафтогаз" дуже засмутили нові платіжки за так звану "доставку" блакитного палива. У січні суми у квитанціях зросли просто неймовірними масштабами. Про це стало відомо завдяки новому коментарю клієнта "Нафтогазу" під публікацією компанії у мережі Facebook. Скарга клієнтки змусила представників "Нафтогазу" надати відповідь. У компанії, яка на даний момент є регулятором ринку, вирішили детально розповісти, що власне компанія – це постачальник газу, а ось за облік блакитного палива та за надання послуг з його доставки та розподілу відповідають місцеві облгази.

Чекатимемо до літа? Коли та за яких умов в Україні пом'якшаться графіки відключення світла

Українці без світла, скріншот: YouTube
Українці без світла, скріншот: YouTube

В Україні вже довго діють планові та екстрені відключення електроенергії, що завдає масу незручностей громадянам. Буває, світло відсутнє годинами, а то й днями, залежно від регіону. Багатьох цікавить, коли ситуація з електропостачанням покращиться, і директор Центру дослідження енергетики Олександр Харченко відповів на важливі питання. Він пояснив, що коли за вікном температура падає, споживання електроенергії дуже зростає – на кожний градус по 200 мегават. Саме тому в країні запроваджуються графіки відключення.

Єгора Крутоголова з Дизель Студіо ледь не довела до сказу Булітко: "Хто з нас секретарка?"

Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube
Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube

Гумористи випускають свої кумедні ролики для українців навіть під час війни. Цього разу Крутоголова ледь не довела до сказу Булітко, в ролі недолугої секретарки. Треба сказати, що комедія вийшла досить весела, з перших хвилин захопивши невимушеністю та грою акторів. Сюжет полягав у тому, що директору компанії треба було підписати договір з британським колегою, а секретарка постійно складала негативне враження на британця.